Ξεσπά η Αφροδίτη Μπάρμπα που συνελήφθη με φιξάκια κοκαΐνης – «Θέλουν να καταστρέψουν εμένα και το παιδί μου»

14:52 - 25/08/2021

Απειλές σε βάρος της ίδιας και του παιδιού της φέρεται ότι δεχόταν η Αφροδίτη Μπάρμπα, που συνελήφθη στη Γλυφάδα με 35 φιξάκια κοκαΐνης, τα οποία βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της. Η ίδια έπεσε σε τυχαίο έλεγχο, με τους αστυνομικούς να της κάνουν σήμα για να σταματήσει. Η ΕΛ.ΑΣ. ήλεγξε το […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οργισμένη η Αφροδίτη Μπάρμπα: «Θέλουν να καταστρέψουν εμένα και το παιδί μου»

Υπενθυμίζεται ότι έπεσε σε τυχαίο έλεγχο, με τους αστυνομικούς να της κάνουν σήμα για να σταματήσει. Η ΕΛ.ΑΣ. ήλεγξε το εσωτερικό του οχήματός της, ενός πολυτελούς τζιπ που ανήκει στην ίδια, μάρκας Range Rover. Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, οι αστυνομικοί εντόπισαν 35 γραμμάρια κοκαΐνης, για τα οποία η 31χρονη, που έγινε γνωστή μέσα από […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”