Τρίκαλα – Κορονοϊός: Σε αναστολή 13 ανεμβολίαστοι υπάλληλοι του δήμου – Δεν έπεισαν οι εξηγήσεις τους

11:26 - 25/08/2021

Οι δημοτικοί υπάλληλοι στα Τρίκαλα τέθηκαν σε αναστολή για 3 μήνες. Είχαν ενημερωθεί να κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό μέχρι τις 16 Αυγούστου… Αναστάτωση επικρατεί στις υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων μετά την απόφαση να τεθούν σε αναστολή εργασίας δεκατρείς εργαζόμενοι που δεν είχαν εμβολιαστεί. Όπως αποκάλυψε το trikalavoice.gr, οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι θα έπρεπε να ... Περισσότερα To άρθρο Τρίκαλα – Κορονοϊός: Σε αναστολή 13 ανεμβολίαστοι υπάλληλοι του δήμου – Δεν έπεισαν οι εξηγήσεις τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σε αναστολή 13 ανεμβολίαστοι υπάλληλοι δήμου στα Τρίκαλα – Αγωνία και ανασφάλεια για τους υπόλοιπους

Σε αναστολή εργασίας υποχρεώθηκαν 13 εργαζόμενοι σε υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων, καθώς δεν είχαν εμβολιαστεί. Το άρθρο Σε αναστολή 13 ανεμβολίαστοι υπάλληλοι δήμου στα Τρίκαλα – Αγωνία και ανασφάλεια για τους υπόλοιπους εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Κορονοϊός: Σε αναστολή 13 ανεμβολίαστοι υπάλληλοι δήμου – Δεν έπεισαν οι εξηγήσεις τους

Οι δημοτικοί υπάλληλοι στα Τρίκαλα τέθηκαν σε αναστολή για 3 μήνες. Είχαν ενημερωθεί να κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό μέχρι τις 16 Αυγούστου… Αναστάτωση επικρατεί στις υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων μετά την απόφαση να τεθούν σε αναστολή εργασίας δεκατρείς εργαζόμενοι που δεν είχαν εμβολιαστεί. Όπως αποκάλυψε το trikalavoice.gr, οι... Source

Διαβάστε το στο ergasiakanea.eu
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ελίνα Παπίλα: «Μου έκλεψαν την τσάντα μέσα από το αυτοκίνητο, την ώρα που ήμουν μέσα»

Βέφα Αλεξιάδου: «Αν έβλεπε ποιοι είχαν έρθει στην κηδεία της, θα ήταν περισσότερο πικραμένη» λέει φίλη της

Σύννεφα στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι: Η Μέγκαν πέτσωσε και δεν ξαναπάει ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο

Παύλος Μαρινάκης: Με τη γυναίκα μου ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά από την πλευρά μου

Black Friday 2024: Πώς μοιράζεται η πελατεία μεταξύ eshops και καταστημάτων

Αυτό είναι το σπάνιο πορτρέτο του Καραβάτζιο που εκτίθεται για πρώτη φορά στο «Palazzo Barberini»