Sofia Vergara: Μιλά για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο

12:52 - 24/08/2021

Η πρώτη φορά που αποκαλύπτει το γεγονός. Το άρθρο Sofia Vergara: Μιλά για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Sofia Vergara: Περιγράφει την μάχη με τον καρκίνο

Η Sofia Vergara μίλησε για πρώτη φορά για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του θυρεοειδούς.Η Sofia Vergara εμφανίστηκε στον τηλεμαραθώνιο Stand Up to Cancer 2021 και μίλησε για τον καρκίνο του θυρεοειδούς, που αντιμετώπισε στο παρελθόν. «Σε ηλικία 28 ετών κατά τη διάρκεια μιας τυπικής ιατρικής επίσκεψης, ο γιατρός μου ψηλάφησε ένα κομμάτι στο λαιμό μου. Έκαναν πολλές εξετάσεις και μου είπαν τελικά ότι είχα καρκίνο του θυρεοειδούς. Όταν είσαι νέος και ακούς τη λέξη καρκίνος, το μυαλό σου πηγαίνει παντού, αλλά προσπάθησα να μην πανικοβληθώ», είπε χαρακτηριστικά. {https://www.instagram.com/p/CS24C_TljKw/} Παράλληλα, σημείωσε πως «διάβασα κάθε βιβλίο και ανακάλυψα ό, τι μπορούσα να αγωνιστώ. Ήμουν

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Θεσσαλονίκη: «Με επίσημο ένδυμα» θα εμφανιστεί ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Μέγαρο Μουσικής

Γ.Γ. Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας για ΑΙ: Φανταστείτε να αλλοιώνεται το μήνυμα θρησκευτικών ηγετών

Ο Στίβεν Σιγκάλ πήγε στο Ντονέτσκ και επισκέφθηκε αιχμάλωτους πολέμου, vid

Τραμπ για Ομπάμα: Νομίζω πως τελικά θα με… ψηφίσει

Βίντεο Δούκα για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: «Θα μείνουμε κολλημένοι στα ίδια και τα ίδια»;

Συναγερμός στην Αθήνα: Συνελήφθη ζευγάρι αλλοδαπών με εκρηκτικά και όπλα στο ΙΧ τους