Ο Άκης Δείξιμος στο TLIFE για τη Νανά Ταπάσκου: “Ήταν υγιέστατη, ήταν ξαφνικό δυστυχώς”

11:20 - 24/08/2021

Το μοντέλο της δεκαετίας του ’90, Νανά Ταπάσκου, που τα τελευταία χρόνια είχε εγκαταλείψει τα φώτα To άρθρο Ο Άκης Δείξιμος στο TLIFE για τη Νανά Ταπάσκου: “Ήταν υγιέστατη, ήταν ξαφνικό δυστυχώς” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άκης Δείξιμος και Νανά Ταπάσκου είχαν συνεργαστεί στην Πάτρα- “Ήταν υγιέστατη, ήταν ξαφνικό δυστυχώς”

Το μοντέλο της δεκαετίας του ’90, Νανά Ταπάσκου, που τα τελευταία χρόνια είχε εγκαταλείψει τα φώτα και είχε αφοσιωθεί στην οικογενειακή ζωή πέθανε στις 22 Αυγούστου.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ο Άκης Δείξιμος για τη Νανά Ταπάσκου: Ήταν υγιέστατη, ήταν ξαφνικό δυστυχώς

Δημοσιεύθηκε: 24 Αυγούστου 2021 15:15 Το μοντέλο της δεκαετίας του ’90, Νανά Ταπάσκου, που τα τελευταία χρόνια είχε εγκαταλείψει τα φώτα και είχε αφοσιωθεί στην... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο Άκης Δείξιμος για τη Νανά Ταπάσκου: Ήταν υγιέστατη, ήταν ξαφνικό δυστυχώς

Διαβάστε το στο spoilers

Ο Άκης Δείξιμος για τη Νανά Ταπάσκου που είχαν συνεργαστεί στην Πάτρα: “Ήταν υγιέστατη, ήταν ξαφνικό δυστυχώς”

Το μοντέλο της δεκαετίας του ’90, Νανά Ταπάσκου, που τα τελευταία χρόνια είχε εγκαταλείψει τα φώτα και είχε αφοσιωθεί στην οικογενειακή ζωή πέθανε στις 22 Αυγούστου. Ο χαμός της σόκαρε τους φίλους και τους ανθρώπους που τη γνώριζαν από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους και ο τραγουδιστής, Άκης Δείξιμος, ο οποίος δε μπορεί να πιστέψει […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»