Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Η Κατερίνα είναι ο άνθρωπος μου, με στηρίζει, με ανέχεται»

20:56 - 22/08/2021

Στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τον Γιάννη Βίτσα έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε με πολύ […] The post Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Η Κατερίνα είναι ο άνθρωπος μου, με στηρίζει, με ανέχεται» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Τσιμιτσέλης για Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι ο άνθρωπός μου, με στηρίζει, με ανέχεται»

«Αυτή τη στιγμή είμαι πλήρης στη ζωή μου», δηλώνει ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Τσιμιτσέλης για Γερονικολού: Είναι ο άνθρωπός μου, με στηρίζει, με ανέχεται

«Αυτή τη στιγμή είμαι πλήρης στη ζωή μου», δηλώνει ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Τσιμιτσέλης για Γερονικολού: Είναι ο άνθρωπός μου, με στηρίζει, με ανέχεται

Με πολύ τρυφερά λόγια μίλησε ο γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Τσιμιτσέλης για την Κατερίνα Γερονικολού  σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «7 Μέρες tv»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Η Κατερίνα είναι ο άνθρωπος μου, με στηρίζει, με ανέχεται»

Στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τον Γιάννη Βίτσα έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για την Κατερίνα Γερονικολού και τόνισε παράλληλα πως αυτή τη στιγμή δεν του λείπει κάτι από τη ζωή του. Τι αγαπάς στην Κατερίνα ως άνθρωπο και τι αντίστοιχα ως ηθοποιό; Αγαπώ την πειθαρχία […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την Κατερίνα Γερονικολού: Είναι ο άνθρωπος μου, με ανέχεται, είναι ο δεύτερος εγκέφαλος μου

Δημοσιεύθηκε: 23 Αυγούστου 2021 18:45 Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι τρελά ερωτευμένος με την Κατερίνα Γερονικολού και δε σταματάει να το λέει. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, φέτος... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την Κατερίνα Γερονικολού: Είναι ο άνθρωπος μου, με ανέχεται, είναι ο δεύτερος εγκέφαλος μου

Διαβάστε το στο spoilers

Τσιμιτσέλης: «Η Κατερίνα είναι ο άνθρωπος μου, με στηρίζει, με ανέχεται»

Τι λέει για την αγαπημένη του

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Γιάννης Τσιμιτσέλης για Γερονικολού: «Η Κατερίνα είναι ο άνθρωπός μου, με στηρίζει, με ανέχεται»

Συνέντευξη στο περιοδικό “7 μέρες Tv” έδωσε ο ηθοποιός και εν δυνάμει παρουσιαστής Γιάννης Τσιμιτσέλης και αναφέρθηκε και στη σύντροφό του. Με πολύ τρυφερά λόγια μίλησε ο γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Τσιμιτσέλης για την Κατερίνα Γερονικολού. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι αυτή τη στιγμή δεν λείπει κάτι από τη ζωή του. Τι αγαπάς στην Κατερίνα ως άνθρωπο και […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε