Τσιτσιπάς για κατηγορίες Ζβέρεφ: «Ήθελα να αλλάξω τα υγρά μου ρούχα»
08:41 - 22/08/2021
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς υποστήριξε ότι άργησε να επιστρέψει από τα αποδυτήρια επειδή ήθελε να αλλάξει ρούχα, με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ να διαμαρτύρεται στον διαιτητή, κατηγορώντας ότι λαμβάνει μηνύματα από ον πατέρα του.
Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΟTσιτσιπάς απάντησε στον Ζβέρεφ: «Δεν θα ήταν ωραίο να αλλάξω το σορτσάκι μου μπροστά σε όλους» (vid)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε στις κατηγορίες ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα Ζβέρεφ δέχτηκε οδηγίες από τον πατέρα του.
Διαβάστε το στο GazzettaΤσιτσιπάς για τις διαμαρτυρίες του Ζβέρεφ: “Δεν θα ήταν ωραίο να αλλάξω σορτσάκι στο κορτ”
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις δηλώσεις του μετά το χαμένο ημιτελικό από τον Ζβέρεφ στάθηκε στο break που πήρε και εκνεύρισε τον αντίπαλο του απαντώντας και στις κατηγορίες ότι κατά τη διάρκεια του δέχτηκε οδηγίες από τον πατέρα του. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα από τον Ζβέρεφ στον ημιτελικό του Cincinnati Open με 2-1 σετ και στη συνέντευξη Τύπου […]
The post Τσιτσιπάς για τις διαμαρτυρίες του Ζβέρεφ: “Δεν θα ήταν ωραίο να αλλάξω σορτσάκι στο κορτ” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΑπάντησε ο Τσιτσιπάς στον Ζβέρεφ – «Δεν θα ήταν ωραίο να αλλάξω το σορτσάκι μου μπροστά σε όλους»
Το λόγο για τον οποίο κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του πρώτου σετ εξήγησε στη συνέντευξη Tύπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς, απαντώντας στις κατηγορίες του Ζβέρεφ.
Διαβάστε το στο to10.gr