Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν ξέρω αν τελικά νόσησα από κορονοϊό»

21:12 - 21/08/2021

Από τη Στυλίδα, όπου και βρίσκεται αυτό το διάστημα, παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τη δημοσιογράφο […] The post Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν ξέρω αν τελικά νόσησα από κορονοϊό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλάει για την περιπέτεια με τον κορονοϊό

Όσα είπε ο Απόστολος Γκλέτσος για τον κορονοϊό σε συνέντευξη του. Αβέβαιος για το εάν τελικά νόσησε από κορονοϊό δηλώσει ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΕΓΩ και τη δημοσιογράφο Νάντια Αδαμοπούλου. Ειδικότερα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής τόνισε πως «ήταν ένας πολύ δύσκολος χειμώνας με πρωτόγνωρα πράγματα. Αναμετρηθήκαμε όλοι με τον εαυτό μας ... Περισσότερα To άρθρο Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλάει για την περιπέτεια με τον κορονοϊό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν ξέρω αν τελικά νόσησα με κορονοϊό»

«Κάποια τεστ ήταν θετικά, κάποια αρνητικά», ανέφερε χαρακτηριστικά o Απόστολος Γκλέτσος.

Διαβάστε το στο Gazzetta

O Απόστολος Γκλέτσος μιλάει για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ» παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος δήλωσε αβέβαιος για το αν τελικά νόσησε από κορωνοϊό. Πιο συγκεκριμένα,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν ξέρω αν τελικά νόσησα από κορονοϊό»

Ο Απόστολος Γκλέτσος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν ένας πολύ δύσκολος χειμώνας με πρωτόγνωρα πράγματα. Αναμετρηθήκαμε όλοι με τον εαυτό μας και με δύσκολες συνθήκες. Σίγουρα άφησε πίσω του πράγματα που μας προβλημάτισαν, άφησε πίσω του δύσκολες καταστάσεις, άφησε ένα κενό». Αν δεν κάνω λάθος, είχατε πει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ότι νοσήσατε. Εγώ δεν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Απόστολος Γκλέτσος: “Δεν ξέρω αν τελικά νόσησα από κορονοϊό”

Στις αρχές του έτους, ο Απόστολος Γκλέτσος έκανε ένα rapid test, το οποίο βγήκε θετικό. Ωστόσο, To άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: “Δεν ξέρω αν τελικά νόσησα από κορονοϊό” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Ετεοκλής Παύλου για Μάρκο Σεφερλή: «Με πλήγωσε πάρα πολύ όλο αυτό που άκουσα»

Ράνια Ιωαννίδου: Θλίψη στην κηδεία της ηθοποιού

Ναταλία Γερμανού: Εξιτήριο για την παρουσιάστρια μετά το έκτακτο χειρουργείο

Η Δανάη Μπάρκα μαθαίνει… pole dancing

Δημήτρης Οικονόμου: «Ήταν όνειρό μου η ψυχαγωγία πριν πολλά χρόνια, αλλά δεν έκατσε»

Grand Hotel: Η Αλίκη ανακαλύπτει ότι ο πατέρας της είχε και δεύτερο παιδί