Πρίγκιπας Κάρολος για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα: Η καταστροφή στη γη του πατέρα μου είναι εφιαλτική

14:36 - 21/08/2021

Η ευαισθησία του Καρόλου προς την Ελλάδα φάνηκε έμπρακτα όταν προχώρησε σε δωρεά για τους πυρόπληκτους καταθέτοντας χρήματα σε λογαριασμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Η βαθιά θλίψη του δούκα της Κορνουάλης σε επιστολή που έγραψε προς την Daily Mail

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρίγκιπας Κάρολος για πυρκαγιές στην Ελλάδα: Σπαρακτικό να βλέπω καταστροφικές φωτιές στη γη του πατέρα μου

Τι ανέφερε για την κλιματική αλλαγή, τις φωτιές σε Ιταλία αλλά και για τον κυκλώνα στο Μεξικό

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ο πρίγκιπας Κάρολος για τις φωτιές στην Ελλάδα: «Εκεί γεννήθηκε ο παππούς και ο πατέρας μου»

Με επιστολή του στην Daily Mail ο πρίγκιπας Κάρολος αναφέρεται στην κλιματική κρίση και καλεί βιομηχανίες και επιχειρήσεις να συμβάλλουν.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Κάρολος για τις φωτιές στην Ελλάδα: Εφιαλτική καταστροφή στον τόπο που γεννήθηκε ο πατέρας μου

Επιστολή του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Καρόλου, σχετικά με τις πυρκαγιές στην Ελλάδα.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Πρίγκιπας Κάρολος για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα: Η καταστροφή στη γη του πατέρα μου είναι εφιαλτική

«Είναι εφιαλτικό να βλέπω τον άλλοτε γαλάζιο ουρανό πάνω από την Πελοπόννησο, την Αττική και το νησί της Εύβοιας να γίνεται πορτοκαλί» προσθέτει ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος σε επιστολή του στην Daily Mail γράφει σχετικά με τον τραγικό αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής στο περιβάλλον απευθύνοντας έκκληση για δράση προς όλους. Η ευαισθησία του προς […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Παρέμβαση Πρίγκιπα Κάρολου για κλιματική κρίση: «Η καταστροφή στη γη του πατέρα μου είναι εφιαλτική»

Για τον αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής στο περιβάλλον και τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές γράφει ο πρίγκιπας Κάρολος στη Daily Mail, απευθύνοντας έκκληση για δράση.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Κάρολος για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα: Η καταστροφή στη γη του πατέρα μου είναι εφιαλτική

Συγκλονισμένος για τις φωτιές στην χώρα μας ο πρίγκιπας της Ουαλίας. «Είναι σπαρακτικό, είναι εφιαλτικό…» γράφει μεταξύ άλλων στην επιστολή του The post Κάρολος για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα: Η καταστροφή στη γη του πατέρα μου είναι εφιαλτική appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Η ευαισθησία του Καρόλου προς την Ελλάδα φάνηκε έμπρακτα όταν προχώρησε σε δωρεά για τους πυρόπληκτους καταθέτοντας χρήματα σε λογαριασμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Η βαθιά θλίψη του δούκα της Κορνουάλης σε επιστολή που έγραψε προς την Daily Mail. «Είναι σπαρακτικό να βλέπω καταστροφικές φωτιές να χτυπούν την Ελλάδα. Είναι εφιαλτικό να βλέπω τον […] The post Πρίγκιπας Κάρολος για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα: Η καταστροφή στη γη του πατέρα μου είναι εφιαλτική first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Ο πρίγκιπας Κάρολος για τις φωτιές στην Ελλάδα: «Εκεί γεννήθηκε ο παππούς και ο πατέρας μου»

Με επιστολή του στην Daily Mail ο πρίγκιπας Κάρολος αναφέρεται στην κλιματική κρίση και καλεί βιομηχανίες και επιχειρήσεις να συμβάλλουν. «Ο πατέρας και ο παππούς μου γεννήθηκαν εκεί…»! Ο πρίγκιπας Κάρολος μιλάει για την Ελλάδα, για τις φωτιές που τη μαστίζουν και την κλιματική κρίση, καλώντας τις βιομηχανίες και τις επιχειρήσεις να πράξουν τα δέοντα. […] The post Ο πρίγκιπας Κάρολος για τις φωτιές στην Ελλάδα: «Εκεί γεννήθηκε ο παππούς και ο πατέρας μου» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Η αναφορά του Κάρολου στις φωτιές στην Ελλάδα: «Είναι σπαρακτικό, είναι εφιαλτικό…»

«Χιλιόμετρα εκτάσεων δάσους και αγροτικής γης κατακάηκαν από τις πυρκαγιές, προκαλώντας τραγικές απώλεια ζωών»

Διαβάστε το στο news.gr

Πρίγκιπας Κάρολος για την Ελλάδα μας: Η καταστροφή στη γη του πατέρα μου είναι εφιαλτική

Δημοσιεύθηκε: 21 Αυγούστου 2021 15:30 Το μείζον ζήτημα της κλιματικής αλλαγής φαίνεται πως απασχολεί βαθύτατα τον Πρίγκιπα Κάρολο. Ο οποίος σε επιστολή του στην Daily... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Πρίγκιπας Κάρολος για την Ελλάδα μας: Η καταστροφή στη γη του πατέρα μου είναι εφιαλτική

Διαβάστε το στο spoilers

Η ευαισθησία του Καρόλου προς την Ελλάδα φάνηκε έμπρακτα όταν προχώρησε σε δωρεά για τους πυρόπληκτους καταθέτοντας χρήματα σε λογαριασμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Η βαθιά θλίψη του δούκα της Κορνουάλης σε επιστολή που έγραψε προς την Daily Mail. «Είναι σπαρακτικό να βλέπω καταστροφικές φωτιές να χτυπούν την Ελλάδα. Είναι εφιαλτικό να βλέπω τον […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Ο Πρίγκιπας Κάρολος μίλησε για τις πυρκαγιές «που καταστρέφουν την αγαπημένη του Ελλάδα»

Ο πρίγκιπας Κάρολος πραγματοποίησε την πιο ισχυρή, σύμφωνα με τη Daily Mail, παρέμβασή του μέχρι σήμερα στον αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής, λέγοντας στους επιχειρηματικούς ηγέτες της Βρετανίας ότι πρέπει να βοηθήσουν, αλλιώς ο πλανήτης «έχει καταστραφεί». Λόγω των οικογενειακών του σχέσεων με την Ελλάδα που έχει πληγεί από τις πυρκαγιές, ο πρίγκιπας κάνει έκκληση ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Πρίγκιπας Κάρολος για πυρκαγιές στην Ελλάδα: Η καταστροφή στη γη του πατέρα μου είναι εφιαλτική

Πρίγκιπας Κάρολος για πυρκαγιές στην Ελλάδα: Η καταστροφή στη γη του πατέρα μου είναι εφιαλτική Η ευαισθησία του Καρόλου προς την Ελλάδα φάνηκε έμπρακτα όταν προχώρησε σε δωρεά για τους πυρόπληκτους καταθέτοντας χρήματα σε λογαριασμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Η βαθιά θλίψη του δούκα της Κορνουάλης σε επιστολή που έγραψε προς την Daily Mail […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Χέιλι Μπίμπερ: Οι φωτογραφίες που ανέβασε για τα 28α γενέθλιά της

Κλιματική κρίση - COP 29: Απογοήτευση για τη χρηματοδότηση που συμφωνήθηκε - Αμελητέο το ποσό

Έφη Παπαθεοδώρου: Ταλαιπωρήθηκα πολύ με τον βηματοδότη, παραλίγο να πεθάνω

Αγρίνιο: Πέθανε η 18χρονη Χαριτίνη που είχε τραυματιστεί στο τροχαίο που σκοτώθηκε ο αδερφός της

Χρηματιστήριο Αθηνών: Οι 10 μετοχές - οδηγοί της ανόδου το 2024

Κατερίνα Λέχου για την επιτυχία του Ευτυχισμένοι μαζί: Δεν το πίστευα γιατί είναι μια οικογενειακή κωμωδία, δεν ήταν μια εξωπραγματική ιστορία