Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Με σόκαραν οι αποκαλύψεις, το κακό ήταν δίπλα μου»
10:52 - 21/08/2021
Για το κίνημα metoo και τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας μίλησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, σε συνέντευξη που […]
The post Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Με σόκαραν οι αποκαλύψεις, το κακό ήταν δίπλα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοκαρισμένος ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τις καταγγελίες: “Το κακό ήταν δίπλα μου”
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε στο στο Secret των Παραπολιτικών και τη Μαριάνθη Κουνιά για τις καταγγελίες
To άρθρο Σοκαρισμένος ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τις καταγγελίες: “Το κακό ήταν δίπλα μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΒλαδίμηρος Κυριακίδης για σεξουαλικές κακοποιήσεις: «Με σόκαραν οι αποκαλύψεις, το κακό ήταν δίπλα μου»
Απογοητευμένος και σοκαρισμένος για τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης στο θέατρο δηλώνει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.
Διαβάστε το στο topontiki.grΒλαδίμηρος Κυριακίδης: «Με σόκαραν οι αποκαλύψεις, το κακό ήταν δίπλα μου»
«Αφορούσαν πρόσωπα που γνώριζα και είχαμε φάει μαζί», λέει ο ηθοποιός για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου
Διαβάστε το στο patrasevents.gr