Αφγανιστάν: Στο Πακιστάν μεταφέρθηκε το προσωπικό της Παγκόσμιας Τράπεζας που εγκατέλειψε την Καμπούλ

03:40 - 21/08/2021

Περίπου 350 άνθρωποι έφθασαν στο Ισλαμαμπάντ από την Καμπούλ με ειδική πτήση της Pakistan International Airlines 

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αφγανιστάν: Το προσωπικό της Παγκόσμιας Τράπεζας μεταφέρθηκε στο Πακιστάν

Τα μέλη του προσωπικού του ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας που είχαν έδρα την Καμπούλ και συγγενείς τους πρώτου βαθμού απομακρύνθηκαν...

Διαβάστε το στο Zougla

Αφγανιστάν – Το προσωπικό της Παγκόσμιας Τράπεζας μεταφέρθηκε στο Πακιστάν

Η Παγκόσμια Τράπεζα δεν έχει κάνει δημόσια κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής για τα προγράμματά της ή τη δραστηριοποίησή της στο Αφγανιστάν μετά την κατάληψη της εξουσίας από τους Ταλιμπάν.

Διαβάστε το στο in.gr

Αφγανιστάν: Το προσωπικό της Παγκόσμιας Τράπεζας εγκατέλειψε τη χώρα

Τα μέλη του προσωπικού του ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας που είχαν έδρα την Καμπούλ και συγγενείς τους πρώτου βαθμού απομακρύνθηκαν…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Αφγανιστάν: Το προσωπικό της Παγκόσμιας Τράπεζας μεταφέρθηκε στο Πακιστάν

Αφγανιστάν: Το προσωπικό της Παγκόσμιας Τράπεζας μεταφέρθηκε στο Πακιστάν Σαβ, 21/08/2021 - 13:45

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Νίκος Πουρσανίδης: Πήγα να ζητήσω το χέρι της συζύγου μου μαζί με τους γονείς και τα αδέρφια μου

Αλεξανδρινά: Το λουλούδι των Χριστουγέννων φτάνει σε χιλιάδες σπίτια εντός και εκτός συνόρων από τη Θεσσαλονίκη

Γιάννης Βούρος: «Μετά από τέσσερα χρόνια απραξίας προσέρχομαι με μεγάλο σεβασμό στον όγκο αυτού του ρόλου μου»

Αναστάσιος Ράμμος: Δεν έχω αγαπήσει κάποιον με όλο μου το είναι γιατί ακόμα δεν έχω αγαπήσει τον εαυτό μου

Επενδυτικό πρόγραμμα μαμούθ και μείωση φόρων από τα υπερέσοδα της φοροδιαφυγής - Οι προτεραιότητες της επόμενης τριετίας

Περισσότερες από 15.000 γυναίκες έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας το πρώτο δεκάμηνο του 2024