Σελένα Γκόμεζ: «Συνειδητοποίησα ότι τα social media με καταστρέφουν, δεν ξέρω ούτε τον κωδικό του Instagram πλέον»

13:00 - 20/08/2021

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή και τα social media επιδείνωσαν την ψυική της κατάσταση - Τους λογαριασμούς της χειρίζεται πλέον, η βοηθός της

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σελένα Γκόμεζ: «Συνειδητοποίησα ότι τα social media με καταστρέφουν, δεν ξέρω ούτε τον κωδικό του Instagram πλέον»

Lamianow.gr Σελένα Γκόμεζ: «Συνειδητοποίησα ότι τα social media με καταστρέφουν, δεν ξέρω ούτε τον κωδικό του Instagram πλέον» Η ηθοποιός και τραγουδίστρια έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή και τα social media επιδείνωσαν την ψυική της κατάσταση – Τους λογαριασμούς της χειρίζεται πλέον, η βοηθός της H Σελένα Γκόμεζ έχει αποφασίσει να αποστασιοποιηθεί από τα social media και τα έχει καταφέρει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Όπως αποκάλυψε στο αμερικανικό Elle στο πλαίσιο μίας συνέντευξής της, […] Σελένα Γκόμεζ: «Συνειδητοποίησα ότι τα social media με καταστρέφουν, δεν ξέρω ούτε τον κωδικό του Instagram πλέον» Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Σελίνα Γκόμεζ: Συνειδητοποίησα ότι τα social media με καταστρέφουν, δεν ξέρω ούτε τον κωδικό του Instagram πλέον

Δημοσιεύθηκε: 20 Αυγούστου 2021 18:00 H Σελίνα Γκόμεζ έχει αποφασίσει να αποστασιοποιηθεί από τα social media. Και τα έχει καταφέρει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Όπως... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σελίνα Γκόμεζ: Συνειδητοποίησα ότι τα social media με καταστρέφουν, δεν ξέρω ούτε τον κωδικό του Instagram πλέον

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Η ποδοσφαιρική ευτυχία του Μορόν στον Αρη

Λάρισα: Νεκρός 36χρονος μετά από παράσυρση

Στην Γλυφάδα η εκδήλωση του ΕΛΙΚΑΡ για τα οφέλη από την καθημερινή άσκηση

Τουρκία: Ξεκίνησε η δίκη για τη «συμμορία των νεογέννητων» - Στο σκαμνί 47 άτομα που οδήγησαν στον θάνατο 10 βρέφη

Βίκυ Σταυροπούλου σε Δανάη Μπάρκα: Είσαι το αεράκι της χαράς που στήνει χορό και γλεντά

Κυκλοφόρησε ο νέος τουριστικός οδηγός της Αιτωλοακαρνανίας