Γιάννης Καλλιάνος: Η σύζυγός του εξομολογείται για πρώτη φορά – “Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη”

09:06 - 20/08/2021

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μαθηματικός και μετεωρολόγος του Mega, Γιάννης Καλλιάνος To άρθρο Γιάννης Καλλιάνος: Η σύζυγός του εξομολογείται για πρώτη φορά – “Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Καλλιάνος: Η σύζυγος του αποκαλύπτει τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της

Πατέρας έγινε ο Γιάννης Καλλιάνος και η σύζυγος του, Χάρις Δαμιανού μίλησε στην On Time. Ένα υγιέστατο αγοράκι κρατούν ευτυχισμένοι σήμερα στην αγκαλιά τους ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μαθηματικός και μετεωρολόγος του Mega, Γιάννης Καλλιάνος και η σύζυγός του, Χάρις Δαμιανού. Η Σάσα Σταμάτη και η εφημερίδα “On time” βρέθηκαν στο σπίτι τους στα ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Καλλιάνος: Η σύζυγος του αποκαλύπτει τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Χάρις Δαμιανού: Η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου εξομολογείται – «Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μαθηματικός και μετεωρολόγος του Mega, Γιάννης Καλλιάνος αφού η σύζυγός του, […] The post Χάρις Δαμιανού: Η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου εξομολογείται – «Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Χάρις Δαμιανού: Η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου εξομολογείται - «Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη»

«Όταν μπήκα στον έβδομο μήνα άρχισαν φρικτές παλινδρομήσεις, έκανα υπόταση, είχα δύσπνοιες , είχα παλινδρομήσεις ήταν δύσκολο το τελευταίο τρίμηνο»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»