Ελένη Καρακάση: «Έχω βιώσει άσχημες συμπεριφορές στο θέατρο»

20:20 - 19/08/2021

Για όλους και για όλα μίλησε η Ελένη Καρακάση στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Η […] The post Ελένη Καρακάση: «Έχω βιώσει άσχημες συμπεριφορές στο θέατρο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Καρακάση – Έχω υπάρξει μάρτυρας κακών συμπεριφορών απέναντι σε συναδέλφους

Η ηθοποιός μίλησε για το κίνημα #MeToo και έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Διαβάστε το στο in.gr

Ελένη Καρακάση: Έχω βιώσει άσχημες συμπεριφορές στο θέατρο

Στο ξέσπασμα του ελληνικού #metoo που προκάλεσε πλήθος καταγγελιών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων η Ελένη Καρακάση σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «7 Μέρες Tv». Θα ήθελες να μιλήσουμε λίγο και για αυτή την εξαιρετικά δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά που ζήσαμε. Μεταξύ άλλων, τη σημάδεψε και το κίνημα #MeToo που πήρε μεγάλες διαστάσεις με το πλήθος καταγγελιών από τον χώρο του θεάματος. Ήρθε η κάθαρση. Νομίζω ότι οι γυναίκες αντιλήφθηκαν ότι δεν πρέπει να φοβούνται, αλλά να μιλούν για αυτό που συμβαίνει. Είναι κάτι που θεωρώ πως οφείλουν να το μαθαίνουν οι μανάδες στα παιδιά τους, οι δάσκαλοι στους μαθητές

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκλονίζει η Ελένη Καρακάση μιλώντας για την άσχημη συμπεριφορά στο θέατρο

Για όλους και για όλα μίλησε η Ελένη Καρακάση στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο τσουνάμι καταγγελιών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου. Θα ήθελες να μιλήσουμε λίγο και για αυτή την εξαιρετικά δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ελένη Καρακάση για κίνημα metoo – Έχω βιώσει άσχημες συμπεριφορές στο θέατρο

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Ελένη Καρακάση στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες»... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ελένη Καρακάση για κίνημα metoo – Έχω βιώσει άσχημες συμπεριφορές στο θέατρο

Διαβάστε το στο spoilers

Ελένη Καρακάση: «Έχω ζήσει άσχημες συμπεριφορές στο θέατρο»

"Στα πρώτα χρόνια της διαδρομής μου, έχει τύχει να φοβηθώ να αντιμετωπίσω τη συνθήκη" παραδέχτηκε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»