Ελένη Βαΐτσου: «Τους καταγγελλόμενους αξίζει να τους καταπιεί η λήθη»
19:02 - 19/08/2021
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Βαΐτσου στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή […]
The post Ελένη Βαΐτσου: «Τους καταγγελλόμενους αξίζει να τους καταπιεί η λήθη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Βαΐτσου – Τους καταγγελλόμενους αξίζει να τους καταπιεί η λήθη
Η ηθοποιός σχολίασε τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας προκαλώντας σάλο στο χώρο του θεάτρου και ήταν χείμαρρος.
Διαβάστε το στο in.grΕλένη Βαΐτσου για ελληνικό #metoo: Τους καταγγελλόμενους αξίζει να τους καταπιεί η λήθη
Στο κύμα των καταγγελιών που ήρθε στο φως και αφορούσε κυρίως τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου, μίλησε και, μάλιστα, με σκληρά λόγια, η νεαρή ηθοποιός Ελένη Βαΐτσου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΕΓΩ». Πως σχολιάζεις τα όσα συνέβησαν στον καλλιτεχνικό χώρο με το #MeToo; Καιρός ήταν. Αντιμετώπισες στην καριέρα σου κάποιου είδους κακοποιητική συμπεριφορά; Όχι, ευτυχώς δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κάτι τέτοιο. Επίσης, ήξερα τι να αποφύγω και πως να κινηθώ. Βέβαια, δεν έχω πολλά χρόνια στον χώρο, ούτε έχω κάνει πολλές συνεργασίες. Παρόλα αυτά, είχαν φτάσει στα αυτιά μου μερικά περιστατικά. Πως αισθάνθηκες με όσα άκουσες; Πιστεύεις ότι η υποκριτική για εκείνους
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr«Ποταμός» η Ελένη Βαΐτσου: «Τους καταγγελλόμενους αξίζει να τους καταπιεί η λήθη»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Βαΐτσου στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή τη συνέχιση της περιοδείας για την παράσταση «Μπαμπούλες». Μέσα σε όλα, η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε στο κύμα των καταγγελιών που ήρθε στο φως και αφορούσε κυρίως τον θεατρικό χώρο. Πως σχολιάζεις τα όσα συνέβησαν στον […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr