Ξεσπά ο Γιάννης Σπαλιάρας – «Το GNTM δεν είναι μόντελινγκ, είναι τηλεοπτικό προϊόν»

15:38 - 19/08/2021

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας στο περιοδικό ΕΓΩ και τη δημοσιογράφο Νάντια Αδαμοπούλου. Ο γνωστός […] The post Ξεσπά ο Γιάννης Σπαλιάρας – «Το GNTM δεν είναι μόντελινγκ, είναι τηλεοπτικό προϊόν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Σπαλιάρας: Το GNTM δεν είναι μόντελινγκ, είναι τηλεοπτικό προϊόν

Στο GNTM και το μέλλον που θα μπορούσαν να έχουν τα νέα μοντέλα που συμμετέχουν σε αυτό αναφέρθηκε με λόγο αιχμηρό ο Γιάννης Σπαλιάρας σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ». Η δική σας γενιά, με τον Κώστα Φραγκολιά, τον Κώστα Γκρέκα και άλλους, πρόλαβε τις καλές εποχές του μόντελινγκ. Πως εξηγείτε ότι δεν έχουν ακουστεί τόσο έντονα άλλα αντρικά ονόματα; Έχει να κάνει με την κρίση, με τη διακοπή δεκάδων περιοδικών. Τότε είχαμε καλλιστεία, είχαμε συνθήκες που αναδείκνυαν μοντέλα. Τώρα, όμως, βλέπουμε πολλούς σεφ. Υπάρχει και το GNTM. Τι πιστεύετε για αυτό; Αυτό δεν είναι μόντελινγκ, αυτό είναι τηλεοπτικό προϊόν. Δεν υπάρχουν οι συνθήκες να δουλέψουν αυτά τα παιδιά. Κάνουν ότι κάνουν κ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιάννης Σπαλιάρας για GNTM: Αυτό δεν είναι μόντελινγκ είναι τηλεοπτικό προϊόν

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει συνηθίσει να μη μασάει τα λόγια του, να είναι ειλικρινής και να τα λέει «σταράτα». Έτσι κι αυτή τη φορά το... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιάννης Σπαλιάρας για GNTM: Αυτό δεν είναι μόντελινγκ είναι τηλεοπτικό προϊόν

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»