Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Ζητώ συγγνώμη που δεν μπορώ να ανεβάσω τίποτα από την καθημερινότητά μου, ζορίζομαι πολύ”

13:06 - 19/08/2021

Απογοητευμένη εμφανίστηκε στο Instagram η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Εμφανώς επηρεασμένη από τη μεγάλη πυρκαγιά στα Βίλια, ζήτησε To άρθρο Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Ζητώ συγγνώμη που δεν μπορώ να ανεβάσω τίποτα από την καθημερινότητά μου, ζορίζομαι πολύ” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Σας ζητώ συγγνώμη, ζορίζομαι πολύ

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στα social media ύστερα από πολλές μέρες και τα όσα είπε συγκλονίζουν.

Διαβάστε το στο in.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω πια, ζορίζομαι πολύ

Συγκλονισμένη είναι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου από τις φωτιές που πλήττουν τη χώρα, όπως αποκάλυψε στα social media. Σε story στο Instagram, ζητά συγγνώμη που δε μπορεί να ανεβάσει τίποτα από την καθημερινότητά της τόσο καιρό, λέγοντας ότι «ζορίζομαι πολύ». «Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω πια με όλα αυτά που γίνονται. Δεν ξέρω… Σας ζητώ συγγνώμη που δε μπορώ να ανεβάσω τίποτα από την καθημερινότητά μου τόσο καιρό. Ζορίζομαι πάρα πολύ. Παρόλα αυτά το ξέρω ότι η ζωή συνεχίζεται, αλλά πραγματικά δεν… Ήθελα απλά να σας πω ένα γεια, ελπίζω να είστε ασφαλείς, να περνάτε ωραία όσοι είστε διακοπές. Όσοι μπορείτε να βοηθάτε όσο μπορείτε. Τα social media απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν πολύ σοβαρή δουλει

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Συγγνώμη, δεν ξέρω πώς να αντιδράσω πια, ζορίζομαι πάρα πολύ»

Συγκλονισμένη είναι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας και ειδικά με τις […] The post Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Συγγνώμη, δεν ξέρω πώς να αντιδράσω πια, ζορίζομαι πάρα πολύ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Συγγνώμη, δεν ξέρω πώς να αντιδράσω πια, ζορίζομαι πάρα πολύ»

«Το ξέρω ότι η ζωή συνεχίζεται», λέει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Συγκλονισμένη είναι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας και ειδικά με τις πυρκαγιές. Η ίδια ζήτησε συγγνώμη που έχει «εξαφανιστεί» από τα social media και ζήτησε από τους followers της να βοηθούν όπως μπορούν. «Δεν ξέρω πώς […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Συγγνώμη, δεν ξέρω πώς να αντιδράσω πια, ζορίζομαι πάρα πολύ

Δημοσιεύθηκε: 19 Αυγούστου 2021 14:30 Συγκλονισμένη είναι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας και ειδικά με τις... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Συγγνώμη, δεν ξέρω πώς να αντιδράσω πια, ζορίζομαι πάρα πολύ

Διαβάστε το στο spoilers

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω πια, ζορίζομαι πολύ

Συγκλονισμένη είναι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου από τις φωτιές που πλήττουν τη χώρα, όπως αποκάλυψε στα social media. Σε story στο Instagram, ζητά συγγνώμη που δε μπορεί να ανεβάσει τίποτα από την καθημερινότητά της τόσο καιρό, λέγοντας ότι «ζορίζομαι πολύ». «Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω πια με όλα αυτά που γίνονται. Δεν ξέρω… Σας ζητώ συγγνώμη […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Συγγνώμη, δεν ξέρω πώς να αντιδράσω πια, ζορίζομαι πάρα πολύ» (video)

«Το ξέρω ότι η ζωή συνεχίζεται», λέει η ηθοποιός

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»