Συγκινεί ο Χρήστος Μπάρκας με την αποκάλυψή του – "Πονούσε η ψυχή μου"

00:04 - 17/12/2019

Ο Χρήστος Μπάρκας και ο Παντελής Βούρος έδωσαν συνέντευξη στο περιοδικό People και τη Γεωργία Χαλκιά, όπου μίλησαν για την εμπειρία τους στο Globetrotters. Ο Χρήστος, μάλιστα, συγκίνησε με την αποκάλυψή του ότι σε κάποιες χώρες δώρισε τα ρούχα του σε φτωχούς ανθρώπους. Ταξιδέψατε σε δώδεκα διαφορετικούς προορισμούς. Οι εναλλαγές των εικόνων πολλές, αλλά και η χαρά της εξερεύνησης μεγάλη… «Νιώθεις διαφορετικά επιστρέφοντας. Συνειδητοποιείς τις ελλείψεις αυτού του κόσμου. Συναντήσαμε πολλή φτώχεια. Ανθρώπους που ζουν σε παράγκες χωρίς πατώματα και κοιμούνται στο χώμα. Αναρωτιόμουν πώς επιβιώνουν καθημερινά, κάτι που φαντάζει παράδοξο σε εμάς. Το φαγητό είναι τελικά θησαυρός και δεν πρέπει να πετ

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί ο Χρήστος Μπάρκας: «Πονούσε η ψυχή μου»

«Συναντήσαμε πολλή φτώχεια. Ανθρώπους που ζουν σε παράγκες χωρίς πατώματα και κοιμούνται στο χώμα». Δείτε επίσης Απίστευτο! Δεν φαντάζεστε ποια παίκτρια του φετινου GNTM θα έχει δική της εκπομπή στο OPEN! Ο Χρήστος Μπάρκας και ο Παντελής Βούρος έδωσαν συνέντευξη στο περιοδικό People και τη Γεωργία Χαλκιά, όπου μίλησαν για την εμπειρία τους στο Globetrotters. Ο […] Συγκινεί ο Χρήστος Μπάρκας: «Πονούσε η ψυχή μου» - Διαβάστε περισσότερα στο Daddy-Cool.gr.

Διαβάστε το στο daddy-cool.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο