Χαρά Παππά: Αποκαλύπτει αν είναι ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό της από τον Μπουράκ Χακί

17:40 - 18/08/2021

Ελεύθερη και ωραία παραμένει η Χαρά Παππά, δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Τούρκο To άρθρο Χαρά Παππά: Αποκαλύπτει αν είναι ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό της από τον Μπουράκ Χακί δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαρά Παππά: Eίναι ξανά ερωτευμένη, μετά τον χωρισμό της από τον Μπουράκ Χακί; (Εικόνες)

Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της, από τον γνωστό Τούρκο ηθοποιό, το μοντέλο μίλησε για την προσωπική της κατάσταση.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Χαρά Παππά: Αποκαλύπτει αν είναι ξανά ερωτευμένη, μετά τον χωρισμό της από τον Μπουράκ Χακί

Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό τους, το μοντέλο μίλησε για την προσωπική της κατάσταση H Χαρά Παππά, που είχε κλέψει τις εντυπώσεις στον διαγωνισμό μόδας GNTM, απάντησε στο αν είναι ξανά ερωτευμένη, μετά τον χωρισμό της με τον Μπουράκ Χακί. Το όμορφο μοντέλο, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να φτάσει ως τον τελικό του […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Χαρά Παππά: Δηλώνει ερωτευμένη και όχι με τον Μπουράκ Χακί

Ελεύθερη και ωραία παραμένει η πρώην παίκτρια του GNTM2 Χαρά Παππά, δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί. Η μελαχρινή... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χαρά Παππά: Δηλώνει ερωτευμένη και όχι με τον Μπουράκ Χακί

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»