Ηλίας Μαμαλάκης: Γιατί δεν τον είδαμε ποτέ καλεσμένο στο MasterChef;

20:22 - 17/08/2021

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ηλίας Μαμαλάκης στο Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού. Ο γνωστός μάγειρας […] The post Ηλίας Μαμαλάκης: Γιατί δεν τον είδαμε ποτέ καλεσμένο στο MasterChef; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλίας Μαμαλάκης: Γιατί δεν ήταν ποτέ καλεσμένος στο MasterChef;

Τι απάντησε ο γνωστός μάγειρας

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ηλίας Μαμαλάκης: Γιατί δεν τον είδαμε ποτέ καλεσμένο στο MasterChef;

Ξεκάθαρος για την απουσία από το MasterChef o Ηλίας Μαμαλάκης! Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ηλίας Μαμαλάκης στο Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού. Ο γνωστός μάγειρας αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο γεγονός πως δεν τον έχουμε δει ποτέ να παρευρίσκεται ως καλεσμένος στο δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής του STAR, MasterChef. Ως καλεσμένο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ηλίας Μαμαλάκης – Αυτός είναι ο λόγος που δεν τον είδαμε ποτέ καλεσμένο στο Master Chef

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ηλίας Μαμαλάκης στο Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού. Ο γνωστός μάγειρας αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο γεγονός πως... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ηλίας Μαμαλάκης – Αυτός είναι ο λόγος που δεν τον είδαμε ποτέ καλεσμένο στο Master Chef

Διαβάστε το στο spoilers

Μαμαλάκης για MasterChef – Γιατί δεν πήγε ποτέ ως καλεσμένος

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» έδωσε ο Ηλίας Μαμαλάκης, μιλώντας για όλους και για όλα. Ο δημοφιλής μάγειρας αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δεν έχει εμφανιστεί... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαμαλάκης για MasterChef – Γιατί δεν πήγε ποτέ ως καλεσμένος

Διαβάστε το στο spoilers

Ηλίας Μαμαλάκης: Αν με καλούσαν στο MasterChef θα ζητούσα ένα στιφάδο

Ο γνωστός μάγειρας αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο γεγονός πως δεν τον έχουμε δει ποτέ να παρευρίσκεται ως καλεσμένος στο δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής του STAR, MasterChef

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»