Ιωάννης Παπαζήσης: «Συγγνώμη, ήξερα πράγματα και δεν έκανα τίποτα»

14:04 - 17/08/2021

Συνέντευξη στην εκπομπή “Alpha Παντού” και τη Βίκυ Χαντζή παραχώρησε ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για […] The post Ιωάννης Παπαζήσης: «Συγγνώμη, ήξερα πράγματα και δεν έκανα τίποτα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννης Παπαζήσης για το ελληνικό #metoo: Συγγνώμη, ήξερα πράγματα και δεν έκανα τίποτα

Για το ελληνικό κίνημα #metoo μίλησε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Alpha Παντού» ο Ιωάννης Παπαζήσης και ζήτησε συγγνώμη που ήξερε κάποια πράγματα και δεν έκανε τίποτα. «Δεν σοκαρίστηκα, ήταν κοινό μυστικό! Έτσι έπρεπε να γίνει κι έτσι έγινε. Μία φορά έχω τοποθετηθεί σ’ αυτό και το μόνο που είχα πει είναι συγγνώμη γιατί ήξερα αυτά τα πράγματα, όχι λεπτομέρειες, ενώ σε κάποια έπεσα από τα σύννεφα, και δεν έκανα τίποτα», είπε αρχικά ο Ιωάννης Παπαζήσης και πρόσθεσε: «Εμένα με απασχολεί το τι κερδίσαμε από όλο αυτό. Δεν έχει τόσο μεγάλη αξία το είναι μας και η δική μας ζωή, αν δεν είναι καλά η ζωή του διπλανού μας. Κάποια πράγματα, σαφέστατα, δεν ξέρω αν συγχωρούνται, αλλά ξ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ιωάννης Παπαζήσης: «Ζητώ συγγνώμη που γνώριζα για κακοποιητικές συμπεριφορές και δεν έκανα τίποτα» (vid)

«Δεν σοκαρίστηκα, ήταν κοινό μυστικό κάποια πράγματα. Έτσι έπρεπε να γίνει κι έτσι έγινε. Μία φορά έχω τοποθετηθεί σ’ αυτό και το μόνο που είχα πει είναι συγγνώμη γιατί ήξερα αυτά τα πράγματα, όχι λεπτομέρειες, ενώ σε κάποια έπεσα από τα σύννεφα, και δεν έκανα τίποτα. Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι το τι κερδίσαμε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ιωάννης Παπαζήσης: “Ζητώ συγγνώμη που γνώριζα για κακοποιητικές συμπεριφορές και δεν έκανα τίποτα”

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Βίκυ Χαντζή και την εκπομπή «Alpha παντού» έδωσε ο To άρθρο Ιωάννης Παπαζήσης: “Ζητώ συγγνώμη που γνώριζα για κακοποιητικές συμπεριφορές και δεν έκανα τίποτα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

#Metoo – Ιωάννης Παπαζήσης: Ζητώ συγγνώμη γιατί ήξερα και δεν μίλησα (Video)

Δεν έχουν τελειωμό τον τελευταίο καιρό οι αποκαλύψεις για πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης στον χώρο του Πολιτισμού - και όχι μόνο - με κάποιες από αυτές να έχουν πάρει ήδη τον δρόμο για τη δικαιοσύνη.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ιωάννης Παπαζήσης: «Συγγνώμη γιατί ήξερα πράγματα και δεν έκανα τίποτα» (video)

Από τη στιγμή που ξεκίνησε το ελληνικό κίνημα #metoo, ο χώρος του θεάτρου έχει βρεθεί στο μικροσκόπιο καθώς πολύ γνωστά ονόματα του χώρου, έχουν κατηγορηθεί γεια σεξουαλική παρενόχληση αλλά και κακοποίηση. Ο Ιωάννης Παπαζήσης μιλώντας στην εκπομπή της Βίκυς Χαντζή «Alpha παντού» αναφέρθηκε στη γνωστοποίηση αυτών των περιστατικών, αλλά και στο κατά πόσο οι ηθοποιοί […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ιωάννης Παπαζήσης: Συγγνώμη, ήξερα πράγματα και δεν έκανα τίποτα

Δημοσιεύθηκε: 17 Αυγούστου 2021 14:45 Συνέντευξη στην εκπομπή “Alpha Παντού” παραχώρησε ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για το κίνημα metoo και... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ιωάννης Παπαζήσης: Συγγνώμη, ήξερα πράγματα και δεν έκανα τίποτα

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»