Βασίλειος Κωστέτσος: Συγκλονίζει η ανάρτησή του από τη Βόρεια Εύβοια

11:20 - 16/08/2021

Στη Βόρεια Εύβοια βρέθηκε ο Βασίλειος Κωστέτσος. Η περιοχή που “χτυπήθηκε” ανελέητα από την πύρινη λαίλαπα είναι πλέον αγνώριστη, καθώς […] The post Βασίλειος Κωστέτσος: Συγκλονίζει η ανάρτησή του από τη Βόρεια Εύβοια appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο Βασίλειος Κωστέτσος με την ανάρτησή του από τη Βόρεια Εύβοια – «Παναγία μου»

«Γονάτισα! Έκλεισα τα μάτια μου κρατώντας τα δυο μου χέρια σφιχτά στο πρόσωπο μου», γράφει ο Βασίλειος Κωστέτσος. Ο Βασίλειος Κωστέτσος ανέβασε μια συγκλονιστική φωτογραφία σήμερα από τη Βόρεια Εύβοια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλους. «Γονάτισα… Έκλεισα τα μάτια μου κρατώντας τα δυο μου χέρια σφιχτά ... Περισσότερα To άρθρο Συγκλονίζει ο Βασίλειος Κωστέτσος με την ανάρτησή του από τη Βόρεια Εύβοια – «Παναγία μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Βασίλειος Κωστέτσος – Βρέθηκε στα καμένα της Βόρειας Εύβοιας και η ανάρτησή του συγκλονίζει

Ο γνωστός σχεδιαστής δεν μπόρεσε να αντέξει τις εικόνες του απανθρακωμένου δάσους

Διαβάστε το στο in.gr

Βασίλειος Κωστέτσος: «Γονάτισα… » – Συγκλονίζει η ανάρτηση και η φωτογραφία του από τα καμένα δάση στη Βόρεια Εύβοια

«Γονάτισα… Έκλεισα τα μάτια μου κρατώντας τα δυο μου χέρια σφιχτά στο πρόσωπο μου και είπα… Παναγία μου! Βάλε μυαλό στους ανθρώπους… Η Καταστροφή καταστρέφει και την ψυχή μας… Δεν Δάκρυσα… Ο θυμός μου ήταν και είναι τόσο μεγάλος για την αναισθησία που διακρίνει κάποιους ανθρώπους… Το θέαμα δεν περιγράφεται με λόγια… ούτε τα αισθήματα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βασίλειος Κωστέτσος: Η συγκλονιστική ανάρτηση από την καμένη Βόρεια Εύβοια

«Το θέαμα δεν περιγράφεται με λόγια»

Διαβάστε το στο news.gr

Βασίλειος Κωστέτσος: Συγκλονίζει η ανάρτησή του από τη Βόρεια Εύβοια

«Το θέαμα δεν περιγράφεται με λόγια, ούτε τα αισθήματα που νιώθω», γράφει ο Βασίλειος Κωστέτσος. Στη Βόρεια Εύβοια βρέθηκε ο Βασίλειος Κωστέτσος. Η περιοχή που “χτυπήθηκε” ανελέητα από την πύρινη λαίλαπα είναι πλέον αγνώριστη, καθώς χιλιάδες στρέμματα δάσους έγιναν στάχτη. Ο Βασίλειος Κωστέτσος ανέβασε μια συγκλονιστική φωτογραφία σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κωστέτσος: Συγκλονίζει η ανάρτησή του από τη Βόρεια Εύβοια

Μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις του

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»