Άλλος… Ολυμπιακός με Σλόβαν - Αλλαγές από Μαρτίνς

09:04 - 16/08/2021

Άλλος… Ολυμπιακός με Σλόβαν - Αλλαγές από Μαρτίνς 16/08/2021 Την Σλόβαν Μπρατισλάβας υποδέχεται την Πέμπτη (19/08) ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των play off του Europa League και ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται σε αλλαγές σε σχέση με τα παιχνίδια απέναντι στην Λουντογκόρετς.  Πρώτα από όλα θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή του ο Βατσλίκ, παίρνοντας τη θέση του Τζολάκη. Από εκεί και πέρα, στο δεξί άκρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Λαλά, στο αριστερό θα παίξει ο Ρέαμπτσιουκ και το δίδυμο στα στόπερ θα αποτελέσουν οι Παπασταθόπουλος-Μάρκοβιτς. Σε ό,τι αφορά τη μεσαία γραμμή, σίγουροι είναι οι Καμαρά, Εμβιλά και η συμμετοχή του Μπουχαλάκη θα κρ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άλλος… Ολυμπιακός με Σλόβαν - Αλλαγές από Μαρτίνς

Τη Σλόβαν Μπρατισλάβας υποδέχεται την Πέμπτη (19/08) ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των play off του Europa League και ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται σε αλλαγές σε σχέση με τα παιχνίδια απέναντι στην Λουντογκόρετς.

Διαβάστε το στο real.gr

Άλλος… Ολυμπιακός με Σλόβαν

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του θα δούμε τον Ολυμπιακό στο προσεχές παιχνίδι με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Καραϊσκάκη, για τα πλέι οφ του Europa League.Ο Πέντρο Μαρτίνς σκοπεύει να αλλάξει πολλά σε σχέση με τη ρεβάνς με την Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία. Πρώτα από όλα θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή του ο Βατσλίκ, παίρνοντας […] Το άρθρο Άλλος… Ολυμπιακός με Σλόβαν εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)