Ζένια Μπονάτσου: «Μου λείπουν ακόμα και οι τσακωμοί που είχα με τη γιαγιά μου»
18:48 - 15/08/2021
Στην πολυαγαπημένη της γιαγιά, Ζωή Λάσκαρη αναφέρθηκε από καρδιάς η Ζένια Μπονάτσου μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιάννη […]
The post Ζένια Μπονάτσου: «Μου λείπουν ακόμα και οι τσακωμοί που είχα με τη γιαγιά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινεί η Ζένια Μπονάτσου για τη Λάσκαρη: «Μου λείπουν ακόμα και οι τσακωμοί που είχα με τη γιαγιά μου»
Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τον θάνατο της γιαγιάς σου, Ζωής Λάσκαρη. Φαντάζομαι ότι θα ήταν δύσκολο για εσένα, μιας και μένατε μαζί και είχατε ιδιαίτερη σχέση. Επειδή έχασα τον πατέρα μου στα 7 μου χρόνια, έχω συνειδητοποιήσει από πολύ μικρή τον κύκλο της ζωής. Βέβαια, ποτέ δεν συνηθίζεις την απώλεια. Απλά επειδή […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΖένια Μπονάτσου – Μου λείπουν ακόμα και οι τσακωμοί που είχα με τη γιαγιά μου
Για τη γιαγιά της, Ζωή Λάσκαρη, αλλά και όλα όσα της λείπουν από εκείνη μίλησε στο περιοδικό «OK!» η Ζένια Μπονάτσου. Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ζένια Μπονάτσου – Μου λείπουν ακόμα και οι τσακωμοί που είχα με τη γιαγιά μου
Διαβάστε το στο spoilersΖένια Μπονάτσου: «Μου λείπουν ακόμα και οι τσακωμοί που είχα με τη γιαγιά μου»
“Σίγουρα επειδή μεγάλωσα μαζί με τη γιαγιά μου με στεναχωρεί πολύ που δεν είναι πια εδώ. Αλλά δυστυχώς όλα κάνουν τον κύκλο τους” εξομολογείται η Ζένια Μπονάτσου. Στην πολυαγαπημένη της γιαγιά, Ζωή Λάσκαρη αναφέρθηκε από καρδιάς η Ζένια Μπονάτσου μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο. Για όλα όσα της λείπουν από εκείνην. Σε λίγες […]
Διαβάστε το στο dete.gr