Η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η συγκίνηση για το τέλος του Πάμε Πακέτο

17:36 - 16/12/2019

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου κάθισε απέναντι από τον Νίκο Μουτσινά το μεσημέρι της Δευτέρας και η κουβέντα έφτασε, κατά το αναμενόμενο, […] The post Η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η συγκίνηση για το τέλος του Πάμε Πακέτο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάμε Πακέτο: Συγκινήθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλώντας για το τέλος της εκπομπής της

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η συγκίνηση για το τέλος του Πάμε Πακέτο (VIDEO)

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε καλεσμένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η κουβέντα πήγε και στον Alpha και το Πάμε Πακέτο. Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι αιφνιδιάστηκε από την διακοπή της εκπομπής, ενώ κάποια στιγμή βούρκωσαν τα μάτια της. “Μου ήρθε ξαφνικό. Είπα ΟΚ, ήρθε κάτι ανατρεπτικό, εγώ τώρα πρέπει να το διαχειριστώ και ή θα πω τι είναι αυτό που με βρήκε ή θα περάσω από την άλλη πλευρά και θα μετουσιώσω την όλη αλλαγή σε δημιουργία και αυτό έκανα. Εγώ δεν θα το σταματούσα ποτέ το Πάμε Πακέτο μόνη μου. Άρα, λοιπόν, έρχεται το σύμπαν και με υποχρεώνει να κάνω μία μεταστροφή, μια αλλαγή, μια μετεξέλιξη. Μου ανακοινώθηκε τηλεφωνικά. Η κάθε διοίκηση δικαιούται να κάνει ό,τι θέλει με το

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»