Ζένια Μπονάτσου: «Για τον πατέρα μου δεν ήξεραν για το αυτοάνοσο που είχε»
21:20 - 13/08/2021
Η Ζένια Μπονάτσου παραχώρησε συνέντευξη στο ΟΚ! και στον Γιάννη Πουλόπουλο κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε τόσο για το πρόβλημα […]
The post Ζένια Μπονάτσου: «Για τον πατέρα μου δεν ήξεραν για το αυτοάνοσο που είχε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζένια Μπονάτσου: Ο θάνατος του πατέρα μου οφειλόταν σε αυτό το σπάνιο νόσημα
Στο OK! και στον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε η Ζένια Μπονάτσου κι αναφέρθηκε στον εμβολιασμό κατά του Covid αλλά και το αυτοάναοσο που έχει κι είναι το ίδιο με αυτό που είχε κι ο πατέρας της, Βλάασης Μπονάτσος. Το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα ότι η κυβέρνηση σκέφτεται να υποχρεώσει όσους εργάζονται στην εστίαση να εμβολιαστούν. Ποια ... Περισσότερα
To άρθρο Ζένια Μπονάτσου: Ο θάνατος του πατέρα μου οφειλόταν σε αυτό το σπάνιο νόσημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΖένια Μπονάτσου – «Δεν ήξεραν για το αυτοάνοσο του πατέρα μου»
"Δύο χρόνια μετά τον θάνατό του, η μητέρα μου βρήκε τελικά τι ήταν", λέει η κόρη του αείμνηστου Βλάση
Διαβάστε το στο in.grΖένια Μπονάτσου: «Για τον πατέρα μου δεν ήξεραν για το αυτοάνοσο που είχε»
“Και ήταν επικίνδυνο για εκείνον γιατί πρηζόταν στο πρόσωπο και μπορούσε να του κοπεί η αναπνοή. Τον έβλεπαν να πρήζεται και έψαχναν να βρούνε μήπως είναι αλλεργικός σε κάποιο φαγητό” δήλωσε η Ζένια Μπονάτσου. Η Ζένια Μπονάτσου παραχώρησε συνέντευξη στο ΟΚ! και στον Γιάννη Πουλόπουλο κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε τόσο για το πρόβλημα υγείας […]
Διαβάστε το στο irafina.grΖένια Μπονάτσου – «Δεν ήξεραν για το αυτοάνοσο του πατέρα μου»
"Δύο χρόνια μετά τον θάνατό του, η μητέρα μου βρήκε τελικά τι ήταν", λέει η κόρη του αείμνηστου Βλάση
Διαβάστε το στο to10.gr