Ζένια Μπονάτσου: «Για τον πατέρα μου δεν ήξεραν για το αυτοάνοσο που είχε»

21:20 - 13/08/2021

Η Ζένια Μπονάτσου παραχώρησε συνέντευξη στο ΟΚ! και στον Γιάννη Πουλόπουλο κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε τόσο για το πρόβλημα […] The post Ζένια Μπονάτσου: «Για τον πατέρα μου δεν ήξεραν για το αυτοάνοσο που είχε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζένια Μπονάτσου: Ο θάνατος του πατέρα μου οφειλόταν σε αυτό το σπάνιο νόσημα

Στο OK! και στον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε η Ζένια Μπονάτσου κι αναφέρθηκε στον εμβολιασμό κατά του Covid αλλά και το αυτοάναοσο που έχει κι είναι το ίδιο με αυτό που είχε κι ο πατέρας της, Βλάασης Μπονάτσος. Το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα ότι η κυβέρνηση σκέφτεται να υποχρεώσει όσους εργάζονται στην εστίαση να εμβολιαστούν. Ποια ... Περισσότερα To άρθρο Ζένια Μπονάτσου: Ο θάνατος του πατέρα μου οφειλόταν σε αυτό το σπάνιο νόσημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ζένια Μπονάτσου – «Δεν ήξεραν για το αυτοάνοσο του πατέρα μου»

"Δύο χρόνια μετά τον θάνατό του, η μητέρα μου βρήκε τελικά τι ήταν", λέει η κόρη του αείμνηστου Βλάση

Διαβάστε το στο in.gr

Ζένια Μπονάτσου: «Για τον πατέρα μου δεν ήξεραν για το αυτοάνοσο που είχε»

“Και ήταν επικίνδυνο για εκείνον γιατί πρηζόταν στο πρόσωπο και μπορούσε να του κοπεί η αναπνοή. Τον έβλεπαν να πρήζεται και έψαχναν να βρούνε μήπως είναι αλλεργικός σε κάποιο φαγητό” δήλωσε η Ζένια Μπονάτσου. Η Ζένια Μπονάτσου παραχώρησε συνέντευξη στο ΟΚ! και στον Γιάννη Πουλόπουλο κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε τόσο για το πρόβλημα υγείας […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ζένια Μπονάτσου – «Δεν ήξεραν για το αυτοάνοσο του πατέρα μου»

"Δύο χρόνια μετά τον θάνατό του, η μητέρα μου βρήκε τελικά τι ήταν", λέει η κόρη του αείμνηστου Βλάση

Διαβάστε το στο to10.gr

Ζένια Μπονάτσου: "Για τον πατέρα μου δεν ήξεραν για το αυτοάνοσο που είχε"

Όσα εξομολογήθηκε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»