Σέρρες: Προφυλακιστέος ο 21χρονος- «Το παιδί μου ρε»: Το ξέσπασμα του πατέρα του θύματος που περίμενε έξω από τα δικαστήρια (Βίντεο)
14:28 - 13/08/2021
Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το πρωί, ο 21χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 20χρονου, που διεπράχθη στην τοπική κοινότητα Άνω Καμήλας Σερρών. Ο 21χρονος κρίθηκε ομόφωνα προφυλακιστέος, ιδιαίτερα των σκληρών πράξεών του και γιατί θεωρήθηκε επικίνδυνος για την τέλεση νέων, αξιόποινων πράξεων. Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του 20χρονου θύματος, ο οποίος περίμενε έξω από […]
The post Σέρρες: Προφυλακιστέος ο 21χρονος- «Το παιδί μου ρε»: Το ξέσπασμα του πατέρα του θύματος που περίμενε έξω από τα δικαστήρια (Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο empisteutiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φονικό στις Σέρρες: Το σπαρακτικό ξέσπασμα του πατέρα του θύματος έξω από τα δικαστήρια – «Το παιδί μου ρε»
Φονικό στις Σέρρες: Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το πρωί, ο 21χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 20χρονου, που διεπράχθη στην τοπική κοινότητα Άνω Καμήλας Σερρών. Σύμφωνα με το infonews24.gr, ο 21χρονος κρίθηκε ομόφωνα προφυλακιστέος, ιδιαίτερα των σκληρών πράξεών του και γιατί θεωρήθηκε επικίνδυνος για την τέλεση νέων, αξιόποινων πράξεων. Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του 20χρονου θύματος, […]
The post Φονικό στις Σέρρες: Το σπαρακτικό ξέσπασμα του πατέρα του θύματος έξω από τα δικαστήρια – «Το παιδί μου ρε» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΣέρρες – Προφυλακίστηκε ο 21χρονος που σκότωσε τον φίλο του – Το ξέσπασμα του πατέρα του θύματος έξω από τα δικαστήρια
Τραγική φιγούρα ο πατέρας του θύματος
Διαβάστε το στο in.grΣέρρες – Προφυλακίστηκε ο 21χρονος που σκότωσε τον φίλο του – Το ξέσπασμα του πατέρα του θύματος έξω από τα δικαστήρια
Τραγική φιγούρα ο πατέρας του θύματος
Διαβάστε το στο tovimaΣέρρες: Προφυλακίστηκε ο 21χρονος που σκότωσε τον φίλο του – Το ξέσπασμα του πατέρα του θύματος έξω από τα δικαστήρια
Lamianow.gr
Σέρρες: Προφυλακίστηκε ο 21χρονος που σκότωσε τον φίλο του – Το ξέσπασμα του πατέρα του θύματος έξω από τα δικαστήρια
Τραγική φιγούρα ο πατέρας του θύματος – «Το παιδί μου ρε» – Ομόφωνα προφυλακιστέος ο δράστης Ομόφωνα κρίθηκε προφυλακιστέος ο 21χρονος που σκότωσε τον φίλο του στην τοπική κοινότητα Άνω Καμήλας Σερρών. Ο δράστης οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον Εισαγγελέα, ενώ η απόφαση για την προφυλάκισή του στηρίχθηκε στις ιδιαίτερα σκληρές πράξεις τους, αλλά και στο ότι θεωρήθηκε επικίνδυνος για την τέλεση νέων, αξιόποινων […]
Σέρρες: Προφυλακίστηκε ο 21χρονος που σκότωσε τον φίλο του – Το ξέσπασμα του πατέρα του θύματος έξω από τα δικαστήρια
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΦονικό στις Σέρρες: Το σπαρακτικό ξέσπασμα του πατέρα του θύματος έξω από τα δικαστήρια – «Το παιδί μου ρε»-ΒΙΝΤΕΟ
Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το πρωί, ο 21χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 20χρονου, που διεπράχθη στην τοπική κοινότητα Άνω Καμήλας Σερρών. Σύμφωνα με το infonews24.gr, ο 21χρονος κρίθηκε ομόφωνα προφυλακιστέος, ιδιαίτερα των σκληρών πράξεών του και γιατί θεωρήθηκε επικίνδυνος για την τέλεση νέων, αξιόποινων πράξεων. Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του 20χρονου θύματος, ο […]
Διαβάστε το στο dete.gr