Σέρρες: Προφυλακιστέος ο 21χρονος- «Το παιδί μου ρε»: Το ξέσπασμα του πατέρα του θύματος που περίμενε έξω από τα δικαστήρια (Βίντεο)

14:28 - 13/08/2021

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το πρωί, ο 21χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 20χρονου, που διεπράχθη στην τοπική κοινότητα Άνω Καμήλας Σερρών. Ο 21χρονος κρίθηκε ομόφωνα προφυλακιστέος, ιδιαίτερα των σκληρών πράξεών του και γιατί θεωρήθηκε επικίνδυνος για την τέλεση νέων, αξιόποινων πράξεων. Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του 20χρονου θύματος, ο οποίος περίμενε έξω από […] The post Σέρρες: Προφυλακιστέος ο 21χρονος- «Το παιδί μου ρε»: Το ξέσπασμα του πατέρα του θύματος που περίμενε έξω από τα δικαστήρια (Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο empisteutiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φονικό στις Σέρρες: Το σπαρακτικό ξέσπασμα του πατέρα του θύματος έξω από τα δικαστήρια – «Το παιδί μου ρε»

Φονικό στις Σέρρες: Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το πρωί, ο 21χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 20χρονου, που διεπράχθη στην τοπική κοινότητα Άνω Καμήλας Σερρών. Σύμφωνα με το infonews24.gr, ο 21χρονος κρίθηκε ομόφωνα προφυλακιστέος, ιδιαίτερα των σκληρών πράξεών του και γιατί θεωρήθηκε επικίνδυνος για την τέλεση νέων, αξιόποινων πράξεων. Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του 20χρονου θύματος, […] The post Φονικό στις Σέρρες: Το σπαρακτικό ξέσπασμα του πατέρα του θύματος έξω από τα δικαστήρια – «Το παιδί μου ρε» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Σέρρες – Προφυλακίστηκε ο 21χρονος που σκότωσε τον φίλο του – Το ξέσπασμα του πατέρα του θύματος έξω από τα δικαστήρια

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του θύματος

Διαβάστε το στο in.gr

Σέρρες – Προφυλακίστηκε ο 21χρονος που σκότωσε τον φίλο του – Το ξέσπασμα του πατέρα του θύματος έξω από τα δικαστήρια

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του θύματος

Διαβάστε το στο tovima

Σέρρες: Προφυλακίστηκε ο 21χρονος που σκότωσε τον φίλο του – Το ξέσπασμα του πατέρα του θύματος έξω από τα δικαστήρια

Lamianow.gr Σέρρες: Προφυλακίστηκε ο 21χρονος που σκότωσε τον φίλο του – Το ξέσπασμα του πατέρα του θύματος έξω από τα δικαστήρια Τραγική φιγούρα ο πατέρας του θύματος – «Το παιδί μου ρε» – Ομόφωνα προφυλακιστέος ο δράστης Ομόφωνα κρίθηκε προφυλακιστέος ο 21χρονος που σκότωσε τον φίλο του στην τοπική κοινότητα Άνω Καμήλας Σερρών. Ο δράστης οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον Εισαγγελέα, ενώ η απόφαση για την προφυλάκισή του στηρίχθηκε στις ιδιαίτερα σκληρές πράξεις τους, αλλά και στο ότι θεωρήθηκε επικίνδυνος για την τέλεση νέων, αξιόποινων […] Σέρρες: Προφυλακίστηκε ο 21χρονος που σκότωσε τον φίλο του – Το ξέσπασμα του πατέρα του θύματος έξω από τα δικαστήρια Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Φονικό στις Σέρρες: Το σπαρακτικό ξέσπασμα του πατέρα του θύματος έξω από τα δικαστήρια – «Το παιδί μου ρε»-ΒΙΝΤΕΟ

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το πρωί, ο 21χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 20χρονου, που διεπράχθη στην τοπική κοινότητα Άνω Καμήλας Σερρών. Σύμφωνα με το infonews24.gr, ο 21χρονος κρίθηκε ομόφωνα προφυλακιστέος, ιδιαίτερα των σκληρών πράξεών του και γιατί θεωρήθηκε επικίνδυνος για την τέλεση νέων, αξιόποινων πράξεων. Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του 20χρονου θύματος, ο […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ empisteutiko.gr

Θεσσαλονίκη: Οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια κι έκλεισαν τον δρόμο – Δείτε βίντεο

Αφρικανική σκόνη: Αυξημένη προσέλευση ασθενών στα επείγοντα με βήχα και δύσπνοια – Οι οδηγίες των πνευμονολόγων

Δίωξη για κακούργημα στον Φλώρο – Πήρε προθεσμία για ν’ απολογηθεί την Πέμπτη

Άρειος Πάγος: Εκτός Ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες – Τα 31 κόμματα που πήραν “πράσινο φως”

Ατύχημα στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Έντι Μέρφι – Στο νοσοκομείο μέλη του συνεργείου

Κρατείται με εντολή Τασούλα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος γρονθοκόπησε άλλο βουλευτή