Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλάει για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό

16:16 - 12/08/2021

“Ευτυχώς ήμουν ασυμπτωματικός” παραδέχεται, μέσα σε όλα, ο Γιάννης Ζουγανέλης. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Μέσα σε όλα, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην πανδημία του κορονοϊού, την προσωπική του περιπέτεια και την επόμενη ημέρα στον χώρο της τέχνης. Πόσο επέδρασε το ... Περισσότερα To άρθρο Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλάει για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

“Ευτυχώς ήμουν ασυμπτωματικός” παραδέχεται, μέσα σε όλα, ο Γιάννης Ζουγανέλης. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Μέσα σε όλα, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην πανδημία του κορονοϊού, την προσωπική του περιπέτεια και την επόμενη ημέρα στον χώρο της τέχνης. Πόσο επέδρασε το […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

“Ευτυχώς ήμουν ασυμπτωματικός” παραδέχεται, μέσα σε όλα, ο Γιάννης Ζουγανέλης. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Μέσα σε όλα, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην πανδημία του κορονοϊού, την προσωπική του περιπέτεια και την επόμενη ημέρα στον χώρο της τέχνης. Πόσο επέδρασε το ενάμισι […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Φατίχ Τερίμ στο προσκήνιο για την Αλ-Σαμπάμπ

Άγρια συμπλοκή στον Πύργο με Ρομά και Πακιστανούς

Σπανούλης, Καλάθης και Παπαγιάννης το έριξαν έξω στο πάρτι Χριστουγέννων της Μονακό

Χριστουγεννιάτικα μηνύματα σε διαφορετικό ύφος από τον απερχόμενο πρόεδρο Μπάιντεν και τον επερχόμενο πρόεδρο Τραμπ

Οικογένεια καταγράφει «UFO που επιταχύνει και εξαφανίζεται» πάνω από το Νιου Τζέρσεϊ

Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας το Σαββατοκύριακο: «Να ετοιμάζουν αλυσίδες και οι κάτοικοι της Αττικής»