Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλάει για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό
16:16 - 12/08/2021
“Ευτυχώς ήμουν ασυμπτωματικός” παραδέχεται, μέσα σε όλα, ο Γιάννης Ζουγανέλης. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Μέσα σε όλα, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην πανδημία του κορονοϊού, την προσωπική του περιπέτεια και την επόμενη ημέρα στον χώρο της τέχνης. Πόσο επέδρασε το ... Περισσότερα
To άρθρο Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλάει για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλάει για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό
“Ευτυχώς ήμουν ασυμπτωματικός” παραδέχεται, μέσα σε όλα, ο Γιάννης Ζουγανέλης. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Μέσα σε όλα, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην πανδημία του κορονοϊού, την προσωπική του περιπέτεια και την επόμενη ημέρα στον χώρο της τέχνης. Πόσο επέδρασε το […]
Διαβάστε το στο irafina.grΟ Γιάννης Ζουγανέλης μιλάει για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό
“Ευτυχώς ήμουν ασυμπτωματικός” παραδέχεται, μέσα σε όλα, ο Γιάννης Ζουγανέλης. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Μέσα σε όλα, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην πανδημία του κορονοϊού, την προσωπική του περιπέτεια και την επόμενη ημέρα στον χώρο της τέχνης. Πόσο επέδρασε το ενάμισι […]
Διαβάστε το στο dete.gr