Ιωάννα Μπέλλα: «Μου έλεγε πολύ βαριά λόγια αναφερόμενος και στα Θεία»

15:44 - 12/08/2021

Στο Secret των Παραπολιτικών και στην Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη η Ιωάννα Μπέλλα και μίλησε για την λεκτική βία που […] The post Ιωάννα Μπέλλα: «Μου έλεγε πολύ βαριά λόγια αναφερόμενος και στα Θεία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Μπέλλα – «Μου έλεγε πολύ βαριά λόγια αναφερόμενος και στα Θεία»

Το μοντέλο προχώρησε σε μία καταγγελία που σοκάρει.

Διαβάστε το στο in.gr

Ιωάννα Μπέλα για τη λεκτική βία που υπέστη: «Μου έλεγε πολύ βαριά λόγια αναφερόμενος και στα Θεία»

Στο Secret των Παραπολιτικών και στην Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη η Ιωάννα Μπέλλα και μίλησε για την λεκτική βία που είχε δεχθεί από σύντροφό της αλλά και το πως πρέπει να αντιδρούν οι γυναίκες σε παρόμοιες περιπτώσεις. «Έχω δεχτεί λεκτική βία από σύντροφό μου. Και φυσικά έφυγα αμέσως από αυτήν την σχέση. Πάνω σε τσακωμούς […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ιωάννα Μπέλλα: "Μου έλεγε πολύ βαριά λόγια αναφερόμενος και στα Θεία"

"Εγώ εκείνη την στιγμή ήμουν σε σοκ και δεν αντέδρασα γιατί η κατάσταση θα είχε ξεφύγει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Παναγιώτης Ραφαηλίδης για την προσωπική του ζωή: «Οτιδήποτε υγιές με απωθούσε, οτιδήποτε νοσηρό με καταγοήτευε»

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Φυσικά και θα ήθελα να συνεργαστώ με έναν τράπερ, να τραπάρω κι εγώ»

Πρεμιέρα απόψε για το Secret Song

Αφροδίτη Γραμμέλη – Άρια Καλύβα: Μεγάλη ένταση στο πλατό του «Πρωινό» κατά τη διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Αυτό το σίριαλ δεν το θυμάται ούτε το Mega, δεν το είδε άνθρωπος»

Δανάη Μπάρκα – Χαμός σε παραλία γυμνιστών: «Σηκώθηκαν έξι άνθρωποι ολόγυμνοι»