Συγκινημένος ο Παύλος Ορκόπουλος για την απώλεια στις Άγριες Μέλισσες

13:39 - 16/12/2019

Βαρύ το κλίμα στις Άγριες Μέλισσες, καθώς έφυγε από τη ζωή η ενδυματολόγος του σίριαλ, Γιούλα Ζωιοπούλου. Ο Παύλος Ορκόπουλος, […] The post Συγκινημένος ο Παύλος Ορκόπουλος για την απώλεια στις Άγριες Μέλισσες appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παύλος Ορκόπουλος: Με τρεμάμενη φωνή μίλησε για την απώλεια από τις Άγριες Μέλισσες

Φανερά συγκινημένος εμφανίστηκε ο Παύλος Ορκόπουλος στην εκπομπή του Ant1 «Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Άγριες Μέλισσες: Συγκινημένος ο Παύλος Ορκόπουλος για την απώλεια της Γιούλας Ζωιοπούλου (vid)

Ο Παύλος Ορκόπουλος, συγκινημένος στο Πρωινό, είπε στη Φαίη Σκορδά  για το χαμό της ενδυματολόγου του σίριαλ «Άγριες Μέλισσες», Γιούλα Ζωιοπούλου. The post Άγριες Μέλισσες: Συγκινημένος ο Παύλος Ορκόπουλος για την απώλεια της Γιούλας Ζωιοπούλου (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Παύλος Ορκόπουλος: Συγκινημένος για την απώλεια στις «Άγριες Μέλισσες»!

"Είμαστε συγκλονισμένοι όλοι στο "Διαφάνι", από εκεί έρχομαι..." The post Παύλος Ορκόπουλος: Συγκινημένος για την απώλεια στις «Άγριες Μέλισσες»! appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»