Καλαϊτζάκης: «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ για την ομάδα» (vid)
20:50 - 11/08/2021
Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης έχει πάρει ήδη «γεύση» από τις προπονήσεις των Μπακς στο Summer League και δήλωσε έτοιμος να δώσει το 100% για την ομάδα του.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καλαϊτζάκης: «Έτοιμος να δώσω το 100%»
Έτοιμος να βοηθήσει τους Μπακς δήλωσε ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Πολύ χαρούμενος που θα του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί στο ΝΒΑ με τους Μπακς, δήλωσε ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Ο διεθνής άσος υπέγραψε το συμβόλαιό του με τα «ελάφια» και εμφανίστηκε έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. «Είναι ωραίο να βρίσκομαι στο παρκέ και να αγωνίζομαι […]
The post Καλαϊτζάκης: «Έτοιμος να δώσω το 100%» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΒΙΝΤΕΟ - Καλαϊτζάκης: «Έτοιμος να δώσω το 100% για τους Μπακς»
ΒΙΝΤΕΟ - Καλαϊτζάκης: «Έτοιμος να δώσω το 100% για τους Μπακς»
11/08/2021
Πολύ χαρούμενος που θα του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί στο ΝΒΑ με τους Μπακς δήλωσε ο Γιώργος Καλαϊτζάκης.
Ο 22χρονος γκαρντ υπέγραψε το συμβόλαιό του με τα «ελάφια» και εμφανίστηκε έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
«Είναι ωραίο να βρίσκομαι στο παρκέ και να αγωνίζομαι με τους συμπαίκτες μου. Θέλω να βγω στο παρκέ και να δώσω το 100% για την ομάδα μου. Ελπίζω να πάρουμε τη δεύτερη νίκη μας στο Summer League», ήταν τα λόγια του 22χρονου στην κάμερα της ομάδας του Μιλγουόκι.
Διαβάστε το στο filathlos.grΚαλαϊτζάκης – «Είναι υπέροχο να βρίσκομαι εδώ»
Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης είναι έτοιμος για το δεύτερο παιχνίδι του με τους Μπακς στο Summer League.
Διαβάστε το στο to10.gr