Ξεσπά ο Παντελής Καναράκης – «Τα σπίτια δεν είναι τούβλα, πόρτες, θέα, επένδυση, κληρονομιά»

11:56 - 11/08/2021

Την οργή του για τις μεγάλες καταστροφές δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ο Παντελής Καναράκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό […] The post Ξεσπά ο Παντελής Καναράκης – «Τα σπίτια δεν είναι τούβλα, πόρτες, θέα, επένδυση, κληρονομιά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξεσπά για τις φωτιές ο Παντελής Καναράκης: Τα σπίτια δεν είναι τούβλα, είναι οι ζωές μας οι ίδιες

Πολλά σπίτια σε Αττική και Εύβοια παραδόθηκαν στις φλόγες τις τελευταίες μέρες, με τους ιδιοκτήτες τους να χάνουν την περιουσία τους. Ο ηθοποιός Παντελής Καναράκης μοιράστηκε τις σκέψεις του για τις καταστροφές, εκφράζοντας την οργή του στην άποψη ότι τα σπίτια ξαναφτιάχνονται. «Τα σπίτια δεν είναι τούβλα. Δεν είναι πόρτες, θέα, επένδυση, κληρονομιά. Τα σπίτια είναι οι ζωές μας οι ίδιες. Στα σπίτια κουρνιάζουμε, ξεκουραζόμαστε, χανόμαστε, ονειρευόμαστε, ντυνόμαστε, ξεντυνόμαστε, κρυβόμαστε, γιορτάζουμε, στενοχωριόμαστε… στα σπίτια. Γυρνάμε το κλειδί και η φωλιά μας, μας αγκαλιάζει. Χιλιάδες άνθρωποι από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν χωρίς σπίτι… χωρίς σπίτι να κουρνιάζουν οι ζωές τους.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ξεσπά για τις φωτιές ο Παντελής Καναράκης – Τα σπίτια δεν είναι τούβλα, είναι οι ζωές μας οι ίδιες

Δεν μπορεί να κρύψει την οργή του ο Παντελής Καναράκης για τις μεγάλες καταστροφές που έχουν προκαλέσει οι πυρκαγιές στη χώρα. “Τα σπίτια δεν είναι τούβλα. Δεν... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ξεσπά για τις φωτιές ο Παντελής Καναράκης – Τα σπίτια δεν είναι τούβλα, είναι οι ζωές μας οι ίδιες

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»