Αγανακτισμένη η Έλενα Ασημακοπούλου – «Δεν θέλω να φεύγω κυνηγημένη από το σπίτι και το παιδί μου να έχεις αυτές τις εικόνες»

09:38 - 11/08/2021

Οργισμένη και αγανακτισμένη με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στη χώρα είναι η Έλενα Ασημακοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός που αναγκάστηκε πριν από λίγες μέρες να εκκενώσει το σπίτι της στον Άγιο Στέφανο, λόγω της φωτιάς, ξέσπασε. Η ίδια μαζί με την κόρη της, Μαρία Ροζάρια έφυγαν με δυο βαλίτσες στο χέρι από το σπίτι τους […] The post Αγανακτισμένη η Έλενα Ασημακοπούλου – «Δεν θέλω να φεύγω κυνηγημένη από το σπίτι και το παιδί μου να έχεις αυτές τις εικόνες» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το ξέσπασμα της Έλενας Ασημακοπούλου: «Δεν θέλω να φεύγω κυνηγημένη από το σπίτι. Κουράστηκα»!

Δύσκολες ώρες βίωσε η Έλενα Ασημακοπούλου και η οικογένειά της, αφού το σπίτι της στον Άγιο Στέφανο...

Διαβάστε το στο Zougla

Έλενα Ασημακοπούλου: Δεν θέλω να φεύγω κυνηγημένη από το σπίτι μου – Θέλω τη ζωή μου πίσω

Δύσκολες στιγμές πέρασε η Έλενα Ασημακοπούλου όταν η φωτιά που έκαψε την περιοχή του Αγίου Στεφάνου απείλησε και το δικό της σπίτι. Η ηθοποιός, μαζί με τον σύζυγό της Μπρούνο Τσιρίλο και την κόρη τους εγκατέλειψαν το σπίτι τους προκειμένου να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο. Η οικογένεια έχει επιστρέψει πλέον στο σπίτι της όμως η Έλενα Ασημακοπούλου προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου φαίνεται ξεκάθαρα η αγανάκτηση της. «Κουράστηκα… Ανέβηκαν τα κρούσματα στις 4.000. Εδώ και 8 μέρες καίγεται η μισή Ελλάδα. Η οικονομία πάει κατά διαόλου. Η κακία και η αγένεια ορισμένων ανθρώπων δεν περιγράφεται. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. Δεν θέλω άλλη τηλεόραση. Δεν θέλω άλλες άσχημες

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Οργισμένη η Έλενα Ασημακοπούλου: «Δεν θέλω να φεύγω κυνηγημένη από το σπίτι. Κουράστηκα, θέλω τη ζωή μου πίσω»

Από παντού είναι η Ελλάδα αφού εκτός από τον κορονοϊό τώρα ήρθε αντιμέτωπη και με την πύρινη Λαίλαπα η οποία έχει κάψει με μανία πολλές περιοχές της χώρας μας. H Έλενα Ασημακοπούλου παρακολουθώντας τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών από τα πύρινα μέτωπα και από την πανδημία του κορονοϊού, Έκανε μία οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ξεσπά η Έλενα Ασημακοπούλου: “Δεν θέλω να φεύγω κυνηγημένη από το σπίτι”

Μετά τις ώρες αγωνίας που έζησαν η Έλενα Ασημακοπούλου μαζί με την κόρη της, καθώς εγκατέλειψαν To άρθρο Ξεσπά η Έλενα Ασημακοπούλου: “Δεν θέλω να φεύγω κυνηγημένη από το σπίτι” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Συγκλονίζει η Έλενα Ασημακοπούλου: Θέλω την ζωή μου πίσω. Δεν θέλω να φεύγω κυνηγημένη από το σπίτι μου

Δύσκολες ώρες περνά η ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου η οποία μαζί με την οικογένειά της αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την οικία της στον Άγιο Στέφανο, λόγω της... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συγκλονίζει η Έλενα Ασημακοπούλου: Θέλω την ζωή μου πίσω. Δεν θέλω να φεύγω κυνηγημένη από το σπίτι μου

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»