Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Στην Αρχαία Ολυμπία, μετά τις φωτιές: “Είναι τρομακτικό”

09:30 - 11/08/2021

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρίσκεται στην Αρχαία Ολυμπία, μετά τις φωτιές που ξέσπασαν στην περιοχή. Χτες, σημειώθηκαν To άρθρο Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Στην Αρχαία Ολυμπία, μετά τις φωτιές: “Είναι τρομακτικό” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ο καπνός είναι παντού! Είναι τρομακτικό!

Στο χωριό της, στην Αρχαία Ολυμπία, βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο βίντεο δείχνοντας την κατάσταση που επικρατεί μετά τη φωτιά που ξέσπασε. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου η οποία ξύπνησε νωρίς το πρωί και βγήκε στο μπαλκόνι δεν πίστευε αυτό που έβλεπε, αλλά και αυτό που ανέπνεε… Η ηθοποιός δημοσίευσε αρχικά ένα βίντεο και μας έδειξε τι συμβαίνει στην περιοχή και σχολίασε: «Ξυπνήσαμε και ο αέρας μυρίζει καμένο και ο καπνός είναι παντού. Δε ξέρω ακόμα από που έρχεται αλλά είναι τρομακτικό». Στη συνέχεια ανέβασε ένα ακόμα βίντεο στο οποίο δείχνει την έκταση πίσω από το χωριό της η οποία παραδόθηκε στις φλόγες κάν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην Αρχαία Ολυμπία, μετά τις φωτιές: «Είναι τρομακτικός ο καπνός, το πόσο τοξική είναι η ατμόσφαιρα» (vid)

Η ηθοποιός θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους την κατάσταση, όπως ήταν σήμερα το πρωί. Ανεβάζοντας λοιπόν ένα βίντεο που δείχνει την τοξική ατμόσφαιρα στην Αρχαία Ολυμπία, σχολίασε: «Ξυπνήσαμε και ο αέρας μυρίζει καμένο και ο καπνός είναι παντού. Δε ξέρω ακόμα από που έρχεται αλλά είναι τρομακτικό». Δες τα βίντεο της Πηνελόπης Αναστασοπούλου: […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Στην Αρχαία Ολυμπία μετά την περιπέτεια υγείας των μελών της οικογένειάς της

Μπορεί αυτές τις μέρες η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μαζί με την Κατερίνα Πεφτίτση να έχουν ξεκινήσει μια σημαντική πρωτοβουλία για να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για πυροσβέστες, εθελοντές και πυρόπληκτους, Ωστόσο, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου χρειάστηκε να φύγει για λίγο εκτάκτως από την Αθήνα και να βρεθεί στην Αρχαία Ολυμπία. Αιτία για αυτό το ταξίδι στάθηκε η […] The post Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Στην Αρχαία Ολυμπία μετά την περιπέτεια υγείας των μελών της οικογένειάς της appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»