Ο Θοδωρής Ιακωβίδης επιστρέφει στις προπονήσεις: Σας ευχαριστώ όλους

07:30 - 11/08/2021

Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ότι θα είναι ο χορηγός του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης επιστρέφει στις προπονήσεις: «Σας ευχαριστώ όλους- Όλοι είμαστε ένα…»

Ο Έλληνας αθλητής, δημοσιεύοντας ένα κείμενο στο προφίλ του στο Instagram, ευχαρίστησε δημόσια τον Θοδωρή Κυριακού για αυτή του την απόφαση. «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρή Κυριακού, που από τις πρώτες κιόλας ημέρες εξέφρασε το ενδιαφέρον του να με στηρίξει, ώστε να μπορέσω, απρόσκοπτα πλέον, να κάνω αυτό που αγαπάω. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης επιστρέφει στις προπονήσεις – «Σας ευχαριστώ όλους»

Ο ΑΝΤ1 χορηγός του Ιακωβίδη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024 – Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του αθλητή. Ο ΑΝΤ1 μέσα από ανακοίνωση προθυμοποιήθηκε να αναλάβει τη θέση…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

«Η Ρωσία μπορεί να εξαπολύσει επίθεση μεγάλης κλίμακας στην Ευρώπη στα επόμενα 5 χρόνια», λένε οι υπηρεσίες πληροφοριών της Δανίας

Ροντινέι: Μίνι - απόδραση στην Αράχωβα με την σύντροφό του

Η Χαμάς επανέλαβε τη δέσμευσή της στην εκεχειρία: Το Ισραήλ υπεύθυνο για τυχόν «επιπλοκές ή καθυστερήσεις»

Οι Ευρωπαίοι πρέπει να επενδύσουν περισσότερα στην άμυνά τους, λέει ο Πιτ Χέγκσεθ

Υπό έρευνα οι συνθήκες του θανάτου των Βρετανών που ζούσαν στη νότια Γαλλία

Ο... σκακιστής Μπαρτζώκας μίλησε για τη σχέση του με το σκάκι: Έχω να παίξω 30-40, ξέρω τις βασικές κινήσεις - Βίντεο