Ανέστης Βλάχος: Συγκινεί ο γιος του - «Το μόνο που παρακαλάω είναι να ζήσει ο πατέρας μου»

06:42 - 11/08/2021

Για την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ανέστης Βλάχος μίλησε ο γιος τουΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανέστης Βλάχος: Συγκινεί ο γιος του, Ηρακλής – «Το μόνο που παρακαλάω είναι να ζήσει ο πατέρας μου»

«Το μόνο που παρακαλάω είναι να ζήσει ο πατέρας μου» δηλώνει ο Ηρακλής Βλάχος στην Espresso. Σύμφωνα με τον ίδιο «όλα όσα συμβαίνουν με την υγεία του πατέρα μου σήμερα είναι αποτέλεσμα της εγκατάλειψής του τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς πλέον προσπαθούμε να τον κρατήσουμε εν ζωή. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε εν καιρώ». Υπενθυμίζεται […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ανέστης Βλάχος: Συγκινεί ο γιος του - «Το μόνο που παρακαλάω είναι να ζήσει ο πατέρας μου»

Για την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ανέστης Βλάχος μίλησε ο γιος του

Διαβάστε το στο astrology.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Σύμη: 23 αλλοδαποί αποβιβάστηκαν στο νησί - 4500 ευρώ πλήρωσε ο καθένας στους διακινητές

Χρήστος Μάστορας: Έπεσε στη σκηνή του The Voice και έκανε push ups για χάρη διαγωνιζόμενου

Έρευνα: 17,5 εκατ. ενήλικες Αμερικανοί πιστεύουν ότι το σοκολατούχο γάλα «βγαίνει» από καφέ αγελάδες

Χανιά: Δώρο ζωής από 54χρονο άνδρα

Έλληνες του εξωτερικού: Μυθικός Τζόλης με 4 γκολ για την Μπριζ - Χατ-τρικ ο Κουλούρης

The Voice: «Οι γονείς μου ήταν πάντα συντηρητικοί», λέει διαγωνιζόμενη