Ρικ Πιτίνο: Λυπάμαι για την καταστροφή και τον πόνο των Ελλήνων - Οι προσευχές μου μαζί σας

20:20 - 10/08/2021

Μήνυμα συμπαράστασης από τον Ρικ Πιτίνο προς την Ελλάδα που μαστίζεται από καταστροφικές πυρκαγιές εδώ και οκτώ 24ωρα.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πιτίνο για πυρκαγιές: «Οι προσευχές μου μαζί σας»

Το μήνυμά του για τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν την Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες, έστειλε ο Ρικ Πιτίνο. Την στήριξή του και τη συμπόνια του στον ελληνικό λαό για τις δύσκολες στιγμές που περνάει εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών, εξέφρασε ο πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο. «Λυπάμαι για τον πόνο και […] The post Πιτίνο για πυρκαγιές: «Οι προσευχές μου μαζί σας» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Πιτίνο για πυρκαγιές: «Οι προσευχές μου μαζί σας»

Πιτίνο για πυρκαγιές: «Οι προσευχές μου μαζί σας» 10/08/2021 Την στήριξή του και τη συμπόνια του στον ελληνικό λαό για τις δύσκολες στιγμές που περνάει εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών, εξέφρασε ο πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Ρικ Πιτίνο. «Λυπάμαι για τον πόνο και την για το πόσο υποφέρει ο κόσμος της Ελλάδας από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Οι προσευχές μου είναι σε όλους σας», ανάφερε στο «τιτίβισμά» του ο έμπειρος κόουτς.

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Ρωσία - Ουκρανία: Ο πόλεμος των drones - Συναγερμοί σε Κούρσκ και Κίεβο

Μεγάλη ανησυχία «Έσπασε» κομμάτι του Ήλιου - Τι σημαίνει για την Γη

ANT1: Νέα προγράμματα και όσα συζητιούνται για το 2025

Ηράκλειο: Αντί για την εκκλησία πήγε στα... κρατητήρια - Με κοκαΐνη πιάστηκε ο γαμπρός

Super League: Ντέρμπι κορυφής Ολυμπιακός - ΑΕΚ στο Φάληρο - Επικίνδυνες έξοδοι Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Τρίκαλα: Το χωριό Στουρναραίικα και ο θρύλος που το ακολουθεί