Τι σημαίνει η συγγνώμη του Πρωθυπουργού; Έρχονται παραιτήσεις Υπουργών;
12:32 - 10/08/2021
Lamianow.gr
Για την αλλαγή του μοντέλου διαχείρισης των δασών και περί απόδοσης ευθυνών, σε σημείο παραιτήσεων υπουργών, μίλησαν στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η Μαρία Σπυράκη, Ευρωβουλευτής ΝΔ, και ο Βαγγέλης Αποστόλου, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ. «Κανένας δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος από αυτή την κατάσταση που δημιουργήθηκε και γι’ αυτό ο Πρωθυπουργός ζήτησε συγγνώμη. Ευτυχώς σήμερα δεν […]
Lamianow.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χαρδαλιάς – Στο συρτάρι του πρωθυπουργού η παραίτησή μου
Σύμφωνα με τον ίδιο, πάντα είχε αίσθηση καθήκοντος και πάντα αναλάμβανε την ευθύνη του. «Η παραίτησή μου είναι στο συρτάρι του πρωθυπουργού»
Διαβάστε το στο in.grΧαρδαλιάς – Στο συρτάρι του πρωθυπουργού η παραίτησή μου
Σύμφωνα με τον ίδιο, πάντα είχε αίσθηση καθήκοντος και πάντα αναλάμβανε την ευθύνη του. «Η παραίτησή μου είναι στο συρτάρι του πρωθυπουργού»
Διαβάστε το στο tanea.grΧαρδαλιάς – Στο συρτάρι του πρωθυπουργού η παραίτησή μου
Διαβάστε το στο tovimaΧαρδαλιάς: Στο συρτάρι του πρωθυπουργού η παραίτησή μου
Την οργή του κατά όσων ζητούν την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας εξέφρασε ο Νίκος Χαρδαλιάς, λέγοντας πως αυτή είναι στη διάθεση του πρωθυπουργού. Όπως είπε, κατά την έκτακτη συνέντευξη Τύπου, «σε όλα τα στελέχη της κυβέρνησης, οι παραιτήσεις τους είναι στο συρτάρι του πρωθυπουργού. Η δική μου είναι πάνω πάνω […]
The post Χαρδαλιάς: Στο συρτάρι του πρωθυπουργού η παραίτησή μου first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΧαρδαλιάς: Στο συρτάρι του πρωθυπουργού η παραίτησή μου
Την οργή του κατά όσων ζητούν την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας εξέφρασε ο Νίκος Χαρδαλιάς, λέγοντας πως αυτή είναι στη διάθεση του πρωθυπουργού. Όπως είπε, κατά την έκτακτη συνέντευξη Τύπου, «σε όλα τα στελέχη της κυβέρνησης, οι παραιτήσεις τους είναι στο συρτάρι του πρωθυπουργού. Η δική μου είναι πάνω πάνω […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr