Καλλιάνος: «Σύνταξη τουλάχιστον 1000 ευρώ στη σύζυγο του εθελοντή πυροσβέστη. Πρέπει να γίνει χθες»

11:40 - 10/08/2021

Καλλιάνος: «Σύνταξη τουλάχιστον 1000 ευρώ στη σύζυγο του εθελοντή πυροσβέστη. Πρέπει να γίνει χθες» Ο Γιάννης Καλλιάνος απευθύνει έκκληση να δοθεί σύνταξη στη σύζυγο του εθελοντή πυροσβέστη, που έχασε τη ζωή του από πτώση στύλου της ΔΕΗ στις φωτιές στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, τουλάχιστον 1.000 ευρώ, από το κράτος. Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου για σύνταξη στη χήρα του εθελοντή πυροσβέστη Την […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Φιλώρας: Σύνταξη στην οικογένεια του εθελοντή πυροσβέστη ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

Βασίλης Φιλώρας: Τη χορήγηση σύνταξης στην οικογένεια του άτυχου εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα που έχασε την ζωή του στην Ιπποκράτειο Πολιτεία ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή