Ντάνι Άλβες σε Μέσι: «Μετά την κοπέλα μου, ο καλύτερος "παρτενέρ"» (pic)
18:14 - 09/08/2021
Ο Μίδας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Ντάνι Άλβες, έπλεξε με υπέροχο τρόπο το εγκώμιο του καλού φίλου και μυθικού συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι, παρακινώντας τον να σπάσει το ρεκόρ που κρατά με 42 τίτλους.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ντάνι Άλβες για Μέσι: “Ο καλύτερος όλων, μετά την κοπέλα μου ο κορυφαίος παρτενέρ”
Ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας, Ντάνι Άλβες, αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι χαρακτηρίζοντας τον ως τον καλύτερο όλων των εποχών μεταξύ άλλων σημείωσε πως ήταν και ο καλύτερος παρτενέρ του μετά την... κοπέλα του.
The post Ντάνι Άλβες για Μέσι: “Ο καλύτερος όλων, μετά την κοπέλα μου ο κορυφαίος παρτενέρ” appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΝτάνι Άλβες για Μέσι: «Μετά την κοπέλα μου ο κορυφαίος παρτενέρ»
Ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας, Ντάνι Άλβες, αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι χαρακτηρίζοντας τον ως τον καλύτερο όλων των εποχών μεταξύ άλλων σημείωσε πως ήταν και ο καλύτερος παρτενέρ του μετά την… κοπέλα του. Ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας και κάτοχος του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου, Ντάνι Άλβες, αποθέωσε και αυτός με τη σειρά του τον Λιονέλ […]
The post Ντάνι Άλβες για Μέσι: «Μετά την κοπέλα μου ο κορυφαίος παρτενέρ» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr