Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Η ανάρτηση του γιου του για τα 17 χρόνια από τον θάνατό του

16:36 - 09/08/2021

Σαν χθες έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ,πριν από 17 χρόνια κι ο γιος του, Γιάννης Παπαμιχαήλ, δημοσίευσε μία […] The post Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Η ανάρτηση του γιου του για τα 17 χρόνια από τον θάνατό του appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Η ανάρτηση του γιου του για τα 17 χρόνια από τον θάνατό του

Όσα έγραψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σε ανάρτηση στο Instagram. Το άρθρο Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Η ανάρτηση του γιου του για τα 17 χρόνια από τον θάνατό του εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Συγκινητική φωτό για την επέτειο των 17 χρόνων από τον θάνατο του πατέρα του

Την Κυριακή συμπληρώθηκαν 17 χρόνια από τον θάνατο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Με αφορμή αυτή την επέτειο, ο γιος του Γιάννης, τον οποίο είχε αποκτήσει από τον γάμο του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον λογαριασμό που διατηρεί στο instagram με το όνομα της […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δημήτρης Παπαμιχαήλ - Η ανάρτηση του γιου του για τα 17 χρόνια από τον θάνατό του

Στο instagram

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»