Φωτιά στην Εύβοια: Επεισόδιο στον αέρα με δημοσιογράφο του OPEN – «Έξω, έξω… Εδώ είναι το σπίτι μου»

12:18 - 09/08/2021

Ένταση επικράτησε στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η φωτιά στην Εύβοια. Η δημοσιογράφος Ελευθερία Σπυράκη ήταν σε ζωντανή σύνδεση από το χωριό Ελληνικά όταν δέχτηκε την επίθεση από μία κάτοικο. «Έξω, έξω… Εδώ είναι το σπίτι μου, δεν έχετε άδεια» της φώναζε η κυρία, η οποία την ακούμπησε σπρώχνοντάς την να φύγει. Η ρεπόρτερ έλεγε «κυρία μου, τι κάνετε…». Ο παρουσιαστής Γιάννης Παπαδόπουλος έκοψε τη ζωντανή σύνδεση για να μπορέσει να μετακινηθεί από το σημείο η δημοσιογράφος και το συνεργείο του σταθμού.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εύβοια: Επεισόδιο στο αέρα με δημοσιογράφο του OPEN – Δείτε το video

Άλλο ένα άβολο επισόδειο σημειώθηκε με τη ρεπόρτερ του OPEN, Ελευθερία Σπυράκη, αυτή τη φορά στην Εύβοια – Επίθεση είχε δεχθεί η ίδια και το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού και στη Βαρυμπόμπη.…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ο όρος Μπαρτζώκα για Πετρούσεφ – Μεγάλη συμφωνία Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό

Το ιστορικότερο ζαχαροπλαστείο της Πόλης με τον παλαιότερο Ρωμιό εργαζόμενο

Ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη πορεία για το δυστύχημα των Τεμπών που διοργάνωσαν φοιτητικοί σύλλογοι

Ντεμπούτο στο TikTok για τον Ράφα Ναδάλ – Το πρώτο βίντεο του Ισπανού τενίστα στη δημοφιλή πλατφόρμα

Αυτές είναι οι ελληνικές πόλεις με την μεγαλύτερη ατμοσφαιρική ρύπανση για το 2024

Εντοπίστηκε νεκρή στη Σαλαμίνα η 61χρονη επιβάτιδα πλοίου της γραμμής – Αναγνωρίστηκε από τους οικείους της