Πρωταγωνίστρια του Alpha περιμένει το πρώτο της παιδάκι

20:54 - 08/08/2021

Baby boom για την Ευαγγελία Συριοπούλου που γνωρίσαμε στο σίριαλ του Alpha, “Έλα στη θέση μου”! Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η καλλονή ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια απολαμβάναμε καθημερινά στη μικρή μας οθόνη μέσα από το σίριαλ του Alpha, «Έλα στη θέση μου». Ο λόγος για την Ευαγγελία Συριοπούλου που θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα! Σύμφωνα ... Περισσότερα To άρθρο Πρωταγωνίστρια του Alpha περιμένει το πρώτο της παιδάκι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Πρωταγωνίστρια της σειράς περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Baby boom για την Ευαγγελία Συριοπούλου που γνωρίσαμε στο σίριαλ του Alpha, ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η καλλονή ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια απολαμβάναμε καθημερινά στη μικρή μας οθόνη μέσα από το σίριαλ του Alpha, «Έλα στη θέση μου». Ο λόγος για την Ευαγγελία Συριοπούλου που θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα! […] The post ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Πρωταγωνίστρια της σειράς περιμένει το πρώτο της παιδάκι appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τζον Στόουνχαουζ: Η σκανδαλώδης ιστορία του Βρετανού πολιτικού που σκηνοθέτησε τον θάνατό του

Τα εργαλεία που θα ξεκλειδώσουν μόνιμες μειώσεις φόρων από το 2026

Γιώργος Θεοφάνους: Αποθεώνει την Νατάσα Θεοδωρίδου μετά την κόντρα τους – «Φωνάρα, φωνάρα, φωνάρα»

Σούπερ Μάρκετ: Από 5% έως 24% μειώνονται οι τιμές 523 κωδικών

Γιουβέτσι, φακές και κις λορέν στο μενού της εβδομάδας που έρχεται: Η προετοιμασία σώζει από την ταλαιπωρία

Πώς είδαν στη Νέα Δημοκρατία την ομιλία Καραμανλή: Το «όχι» για την Προεδρία της Δημοκρατίας και η διαφωνία για τη διαγραφή Σαμαρά