Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σοκάρει: «Αυτή είναι η αλήθεια που έκοψα τα μαλλιά μου»

13:02 - 08/08/2021

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου. Μέσα όλα, η γνωστή […] The post Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σοκάρει: «Αυτή είναι η αλήθεια που έκοψα τα μαλλιά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ο κορωνοϊός «χτύπησε» το θυρεοειδή μου και έπεφταν τα μαλλιά μου

Η ηθοποιός μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον «ύπουλο» όπως χαρακτήρισε ιό

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ο κορονοϊός χτύπησε τον θυροειδή μου και άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό, ο οποίος επηρέασε τον θυροειδή της με αποτέλεσμα να αρχίσουν να πέφτουν τα μαλλιά της. «Επειδή πέρασα τον Covid – 19 και έζησα και τις συνέπειες του ιού, έχω την εμπειρία, θέλω μόνο να πω ότι είναι ένας πολύ ύπουλος ιός. Ένιωθα φοβερή αδυναμία. Πονούσε όλο το σώμα και το κεφάλι μου, δεν μπορούσα να ξαπλώσω, υπέφερα, δεν ήξερα τι θα γίνει, τι κατάληξη θα έχω, φοβήθηκα πολύ, ήμουν σε συνεχή ενημέρωση με τον γιατρό μου. Ο Ορέστης Τζιόβας νόσησε επίσης από κορονοϊό και έφτασε στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε δέκα μέρες. Πανικοβλήθηκα γιατί αρχικά αποχωρίστηκα τα παιδιά μου. Μετά ο κορονοϊός χτύπησε τον θυροειδή μου και άρχι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου, έφευγαν τούφες – Πανικοβλήθηκα»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου. Μέσα όλα, η γνωστή πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην περιπέτεια που αντιμετώπισε με τον κορονοϊό και την οδήγησε στο να κόψει τα μαλλιά της. Αληθεύει ότι νόσησες από κορονοϊό; «Επειδή πέρασα τον Covid – 19 και έζησα και τις συνέπειες […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σοκάρει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Αυτή είναι η αλήθεια που έκοψα τα μαλλιά μου

«Επειδή πέρασα τον Covid-19 και έζησα και τις συνέπειες του ιού, έχω την εμπειρία, θέλω μόνο να πω ότι είναι ένας πολύ ύπουλος ιός. Ένιωθα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σοκάρει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Αυτή είναι η αλήθεια που έκοψα τα μαλλιά μου

Διαβάστε το στο spoilers

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σοκάρει: «Αυτή είναι η αλήθεια που έκοψα τα μαλλιά μου»

Την περιπέτεια με τον κορονοϊό εξομολογήθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου. Μέσα όλα, η γνωστή πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην περιπέτεια που αντιμετώπισε με τον κορονοϊό και την οδήγησε στο να κόψει τα μαλλιά της. Αληθεύει ότι νόσησες από κορονοϊό; Επειδή πέρασα τον Covid – […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: "Αυτή είναι η αλήθεια που έκοψα τα μαλλιά μου"

"Η ζωή δεν είναι όλο χαρές και πανηγύρια"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου περιγράφει την περιπέτεια με τον κορονοϊό – «Άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου»

Μια σοβαρή περιπέτεια υγείας ήταν ο λόγος που οδήγησε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο να κόψει πολύ κοντά τα μαλλιά της. Η γνωστή ηθοποιός που περιοδεύει στην Ελλάδα με το «Νυφικό κρεβάτι» αποκάλυψε πως νόσησε από κορονοϊό και αυτό είχε κάποιες σοβαρές συνέπειες στον οργανισμό της. Και μπορεί όλοι να νόμιζαν πως το a la garcon κούρεμα […] The post Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου περιγράφει την περιπέτεια με τον κορονοϊό – «Άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε