Κούγιας για Πλατανιά: «Διαλύθηκε μία από τις πιο βρώμικες ομάδες, απόλυτο φερέφωνο του ΠΑΟΚ»

21:55 - 07/08/2021

Κούγιας για Πλατανιά: «Διαλύθηκε μία από τις πιο βρώμικες ομάδες, απόλυτο φερέφωνο του ΠΑΟΚ» 07/08/2021 Με αφορμή τη διάλυση του Πλατανιά, ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε προσωπική δήλωση, με την οποία εξαπολύει επίθεση... κατά πάντων! Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ εξέφρασε μεταξύ άλλων την άποψη ότι ο Πλατανιάς υπήρξε μια από τις βρώμικες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου και λειτουργούσε ως φερέφωνο του ΠΑΟΚ, όπως τονίζει χαρακτηριστικά. Παράλληλα, προειδοποίησε πως την ίδια τύχη με την ομάδα των Χανίων θα έχουν τόσο ο Βόλος του Αχιλλέα Μπέου όσο και ο ΠΑΣ Γιάννινα του Γιώργου Χριστοβασίλη! Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια: «Διάβασα ότι διαλύθηκε μία από τις βρ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κούγιας για Πλατανιά: “Από τις πιο βρώμικες ομάδες που πέρασε από το ελληνικό ποδόσφαιρο…”

Με ανακοίνωση του ο Αλέξης Κούγιας στάθηκε στα όσα συμβαίνουν στον Πλατανιά Η δήλωση του: Διάβασα ότι διαλύθηκε μία από τις βρώμικες ομάδες που πέρασε από το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ο περιβόητος Πλατανιάς. Έχω πει ότι όποιος με πείραξε στο ποδόσφαιρο εξαφανίσθηκε και έχω προβλέψει ότι το ίδιο θα συμβεί με τις ομάδες και τους ανθρώπους […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)