Βασίλης Παλαιολόγος: Σοκάρουν οι εικόνες από την καμένη Ηλία – “Ευτυχώς σώσαμε τα σπίτια μας”

13:02 - 07/08/2021

Τη δική του μάχη με τις φλόγες έδωσε ο Βασίλης Παλαιολόγος, αφού η φωτιά που ξέσπασε To άρθρο Βασίλης Παλαιολόγος: Σοκάρουν οι εικόνες από την καμένη Ηλία – “Ευτυχώς σώσαμε τα σπίτια μας” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Παλαιολόγος: Σοκαριστικές εικόνες από την καμένη Ηλεία

Τις φλόγες κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο Βασίλης Παλαιολόγος, αφού πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής από το χωριό του και το σπίτι […] The post Βασίλης Παλαιολόγος: Σοκαριστικές εικόνες από την καμένη Ηλεία appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ναταλία Γερμανού: Ξέσπασε σε κλάματα με την έκπληξη που της ετοίμασαν στο Secret Song – Η εμφάνιση της μητέρας της

Ορέστης Τζιόβας: «Η εξωτερική μου εμφάνιση πολλές φορές ήταν εμπόδιο στην καριέρα μου»

Γιάννης Πλούταρχος: Έμεινε άφωνος με την εμφάνιση της συζύγου του στο Secret Song

Λένα Μαντά: «Ραγίζει» καρδιές για τον θάνατο του συζύγου της – «Με τα παιδιά μου περνάμε δύσκολα μετά την απώλειά του»

Μάριος Καπότσης: Σε ρόλο στιχουργού ο Ολυμπιονίκης – Το τραγούδι που έγραψε για γνωστό τραγουδιστή

Συγκινεί η Σμαράγδα Καρύδη για την απώλεια του πατέρα της: «Χειρότερο από τον θάνατο είναι να βλέπεις τον άνθρωπό σου να υποφέρει»