Η Φιλίτσα Καλογεράκου για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε – «Μου είπε θα μου κάτσεις»

07:33 - 07/08/2021

Όσα ανέφερε η Φιλίτσα Καλογεράκου σε συνέντευξή της. Στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού παραχώρησε συνέντευξη η Φιλίτσα Καλογεράκου και μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί. Έχετε αποκαλύψει ότι δεχτήκατε σεξουαλική παρενόχληση και μάλιστα πρόσφατα. Θα μας πείτε λίγο πώς έγιναν τα γεγονότα; Ήθελα να ανεβάσω ένα έργο στο θέατρο και έκανα πολλά ... Περισσότερα To άρθρο Η Φιλίτσα Καλογεράκου για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε – «Μου είπε θα μου κάτσεις» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μια ανάσα από τον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ - Από λεπτό σε λεπτό η ομιλία του

Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλες καθυστερήσεις σε Κηφισό και Αττική Οδό

Ταμείο Ανάκαμψης: Παράταση μετά το 2026 αναμένουν οι τράπεζες – Καταλύτης για την αύξηση των επενδύσεων

ΕΟΠΥΥ: Πρόστιμα και καταγγελίες συμβάσεων στα Διαγνωστικά Κέντρα που δεν προσφέρουν υπηρεσίες και υπερχρεώνουν

Βραχυχρόνιες μισθώσεις: Πού απαγορεύεται η διάθεση νέων κατοικιών για όλο το 2025 – Βαριά πρόστιμα στους παραβάτες

Νίκος Βέρτης: «Όλοι μας αργά ή γρήγορα βρίσκουμε τον έρωτα, αν θέλει ο Θεός θα αποκτήσω παιδιά»