Η Φιλίτσα Καλογεράκου για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε – «Μου είπε θα μου κάτσεις»

07:33 - 07/08/2021

Όσα ανέφερε η Φιλίτσα Καλογεράκου σε συνέντευξή της. Στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού παραχώρησε συνέντευξη η Φιλίτσα Καλογεράκου και μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί. Έχετε αποκαλύψει ότι δεχτήκατε σεξουαλική παρενόχληση και μάλιστα πρόσφατα. Θα μας πείτε λίγο πώς έγιναν τα γεγονότα; Ήθελα να ανεβάσω ένα έργο στο θέατρο και έκανα πολλά ... Περισσότερα To άρθρο Η Φιλίτσα Καλογεράκου για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε – «Μου είπε θα μου κάτσεις» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

48ωρη ψυχρή εισβολή από σήμερα - Κρύο και θυελλώδεις άνεμοι - Οι θερμοκρασίες σε 5 πόλεις

Τι σημαίνει ο ανάδρομος Ερμής για όλα τα ζώδια – Σήμερα στο Stars System

Δυσκολεύονται οι Έλληνες να βρουν προσιτά σπίτια στην Αθήνα – Τι συμβαίνει με τους ξένους

Εξελίξεις φέρνει η απόφαση της ExxonMobil να προχωρήσει άμεσα σε γεώτρηση εντός της κυπριακής ΑΟΖ

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι της καθημερινής κατανάλωσης καφέ – Τι λένε οι επιστήμονες

«Άγνωστο πρόσωπο» για τις Αρχές ο 49χρονος φιλόλογος και ενοικιαστής της αποθήκης «γιάφκας» στο Παγκράτι