Κολοσσός-Τιλί: «Η καλύτερη απόφαση για μένα»!

17:54 - 06/08/2021

Ο Κιμ Τιλί είναι ενθουσιασμένος από την συμφωνία με τον…

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τιλί: «Ο Κολοσσός ήταν η καλύτερη απόφαση για εμένα»

Ο Κιμ Τιλί αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Κολοσσό Ρόδου και ο Γάλλος φόργουορντ αναφέρθηκε στην επιλογή του να γυρίσει στην Ελλάδα.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Τιλί: «Ήταν η καλύτερη απόφαση για μένα ο Κολοσσός»

Τιλί: «Ήταν η καλύτερη απόφαση για μένα ο Κολοσσός» 06/08/2021 Ενθουσιασμένος που θα συνεχίσει στον Κολοσσό Ρόδου και ανυπόμονος να ξεκινήσει δουλειά, δήλωσε ο Κιμ Τιλί στην επίσημη  ιστοσελίδα της ομάδας.  «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω για τον Κολοσσό Ρόδου. Είχα μία πολύ καλή συζήτηση με τον κόουτς Ηλία Καντζούρη πριν από μία εβδομάδα και μου εξήγησε το πρότζεκτ που έχει για την ομάδα και όλα μου φάνηκαν πολύ καλά για μένα και το επόμενο βήμα της καριέρας μου. Ήταν η καλύτερη απόφαση να υπογράψω στον Κολοσσό Ρόδου και είμαι πολύ χαρούμενος και έτοιμος να ξεκινήσω δουλειά. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας φέτος και εγώ από την πλευρά μου θα

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

Γιάννης Αλαφούζος: «Στιγμές πένθους - Τα ΜΜΕ να δείξουν τον δέοντα σεβασμό στη μνήμη του George»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ανατριχιαστικό μήνυμα των διεθνών - «Απόψε να φτάσουμε τη δύναμη της ψυχής του»

Ραντεβού με την τύχη έδωσε χθες ένας παίκτης του ΛΟΤΤΟ στις Γούβες Ηρακλείου

Συντετριμμένοι όλοι στο Κορωπί για τον Τζορτζ Μπάλντοκ - Ακυρώθηκαν οι προπονήσεις στον Παναθηναϊκό

Τζορτζ Μπάλντοκ: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατό του - «Πνιγμός εντός ύδατος»

Εθνική Ελλάδας: Κανένα περιθώριο αναβολής του αγώνα με την Αγγλία - Οι επαφές με την UEFA