Γιάννης Καλλιάνος: Έγινε πατέρας – Η πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο του

17:18 - 06/08/2021

Πατέρας έγινε ο Γιάννης Καλλιάνος ο οποίος μας ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από τον προσωπικό To άρθρο Γιάννης Καλλιάνος: Έγινε πατέρας – Η πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιάννης Καλλιάνος έγινε πατέρας – Η πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο του

Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής είχε μιλήσει ανοιχτά στις συνεντεύξεις του για την εγκυμοσύνη της συζύγου του αλλά και την πρώτη δύσκολη περίοδο που αντιμετώπισε. Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον περασμένο Ιανουάριο στο Δημαρχείο Ηλιούπολης με μάρτυρες τους δυο καλούς φίλους του Γιάννη Καλλιάνου, Γιώργο Καπνάκη και Ηλία Λαμπρινάκο. Το μεσημέρι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Καλλιάνος: Έγινε πατέρας και δημοσίευσε φωτογραφία με το νεογέννητο αγοράκι του

Τις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής του βιώνει ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής, Γιάννης Καλλιάνος, αφού έγινε πατέρας. Ο Γιάννης […] The post Γιάννης Καλλιάνος: Έγινε πατέρας και δημοσίευσε φωτογραφία με το νεογέννητο αγοράκι του appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Γιάννης Καλλιάνος: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά!

Σε πελάγη ευτυχίας ο γνωστός μετεωρολόγος

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»