Έλενα Ασημακοπούλου: «Αφήσαμε το σπίτι μας και φύγαμε. Πονά η ψυχή μου»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλενα Ασημακοπούλου: Αφήσαμε το σπίτι μας και φύγαμε, οι κόποι μιας ζωής σε δυο βαλίτσες
Η οικογένεια της ηθοποιού ζει στον Άγιο Στέφανο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΈλενα Ασημακοπούλου: «Αφήσαμε το σπίτι μας και φύγαμε. Πονάει η ψυχή μου»
Η ηθοποιός ζει με την οικογένειά της στον Άγιο Στέφανο, στους κατοίκους του οποίου χθες δόθηκε εντολή για εκκένωση λόγω της φωτιάς
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΈλενα Ασημακοπούλου: «Πονάει η ψυχή μου, αφήσαμε το σπίτι μας και φύγαμε»
Οι αναρτήσεις που έκανε η Έλενα Ασημακοπούλου στο Instagram. Με αναρτήσεις ενημέρωσε η Έλενα Ασημακοπούλου τους διαδικτυακούς της φίλους ότι η ίδια κι η οικογένειά της είναι καλά, αφότου αναγκάστηκαν να φύγουν από τον Άγιο Στέφανο λόγω των πυρκαγιών. «Είμαστε καλά. Αφήσαμε το σπίτι μας και φύγαμε. Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Οι ... Περισσότερα
To άρθρο Έλενα Ασημακοπούλου: «Πονάει η ψυχή μου, αφήσαμε το σπίτι μας και φύγαμε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΔύσκολες ώρες για την Έλενα Ασημακοπούλου: «Αφήσαμε το σπίτι μας και φύγαμε, οι κόποι μιας ζωής σε δύο βαλίτσες»
Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η Ελλάδα με τις πυρκαγιές που καίνε τη χώρα και τη θλιβερή κατάσταση που επικρατεί στα βόρεια προάστια της...
Διαβάστε το στο ZouglaΈλενα Ασημακοπούλου: Αφήσαμε το σπίτι μας και φύγαμε – Οι κόποι μιας ζωής σε δύο βαλίτσες
Δύσκολο βράδυ ήταν το χθεσινό για πολλούς κατοίκους των περιοχών που απειλούνται από τις φλόγες. Κάτοικοι έζησαν μια νύχτα κόλαση και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους προκειμένου να μεταφερθούν σε ασφαλή, από τη φωτιά, σημεία. Ανάμεσα σε όσους άφησαν τα σπίτια τους, και η ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου η οποία μάζεψε λίγα πράγματα, και μαζί με την οικογένεια της έφυγε από την οικία της. «Είμαστε καλά. Αφήσαμε το σπίτι μας και φύγαμε. Ο Θεός να βάλει το χέρι του… Οι κόποι μιας ζωής σε δύο βαλίτσες. Πονάει η ψυχή μου», έγραψε η Έλενα Ασημακοπούλου σε δυο instastories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔύσκολες ώρες για την Έλενα Ασημακοπούλου: «Αφήσαμε το σπίτι μας και φύγαμε, οι κόποι μιας ζωής σε δύο βαλίτσες»
Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η Ελλάδα με τις πυρκαγιές που καίνε τη χώρα και την θλιβερή κατάσταση που επικρατεί στα βόρεια προάστια της Αττικής,...
Διαβάστε το στο govastileto.grΈλενα Ασημακοπούλου: «Αφήσαμε το σπίτι μας και φύγαμε, οι κόποι μιας ζωής σε δυο βαλίτσες, πονάει η ψυχή μου»
Ανάμεσα σε αυτούς και η Έλενα Ασημακοπούλου με τον σύζυγό της Μπρούνο Τσιρίλο και την κόρη τους που αναγκάστηκαν να φύγουν από το σπίτι τους για να σωθούν. Το ζευγάρι που τα τελευταία χρόνια έμενε στον Άγιο Στέφανο μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την προειδοποίηση της πολιτικής προστασίας να εκκενωθεί η περιοχή μάζεψε κάποια πράγματα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκλονίζει η Έλενα Ασημακοπούλου: “Αφήσαμε το σπίτι μας και φύγαμε, οι κόποι μιας ζωής σε δυο βαλίτσες”
Σε εφιάλτη δίχως τέλος φαίνεται πως εξελίσσονται οι πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει στη χώρα τα τελευταία
To άρθρο Συγκλονίζει η Έλενα Ασημακοπούλου: “Αφήσαμε το σπίτι μας και φύγαμε, οι κόποι μιας ζωής σε δυο βαλίτσες” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΈλενα Ασημακοπούλου: «Αφήσαμε το σπίτι μας – Oι κόποι μιας ζωής σε δυο βαλίτσες»
Με τον σύζυγό της Μπρούνο Τσιρίλο και την κόρη τους αναγκάστηκαν να φύγουν από το σπίτι τους για να σωθούν
Διαβάστε το στο topontiki.grΈλενα Ασημακοπούλου: "Αφήσαμε το σπίτι μας και φύγαμε, οι κόποι μιας ζωής σε δυο βαλίτσες"
Συγκλονίζει η ηθοποιός που εγκατέλειψε το σπίτι της μαζί με την οικογένειά της.
Διαβάστε το στο thetoc.grΈλενα Ασημακοπούλου: «Αφήσαμε το σπίτι μας και φύγαμε. Πονά η ψυχή μου»
Στιγμές αγωνίας βίωσε η Έλενα Ασημακοπούλου και ο σύζυγός της Μπρούνο Τσιρίλο.
Διαβάστε το στο queen.grΚραυγή απόγνωσης από Έλενα Ασημακοπούλου: Αφήσαμε το σπίτι μας, οι κόποι μιας ζωής σε 2 βαλίτσες
Η Έλενα Ασημακοπούλου με τον σύζυγό της, Μπρούνο Τσιρίλο και την κόρη τους, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους στον Άγιο Στέφανο, ώστε να μην...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κραυγή απόγνωσης από Έλενα Ασημακοπούλου: Αφήσαμε το σπίτι μας, οι κόποι μιας ζωής σε 2 βαλίτσες
Διαβάστε το στο spoilersΑσημακοπούλου: “Αφήσαμε το σπίτι μας και φύγαμε, οι κόποι μιας ζωής σε δυο βαλίτσες”
Συγκλονίζει με την ανάρτησή της
Διαβάστε το στο ekriti.grEλενα Ασημακοπούλου: Αφήσαμε το σπίτι μας και φύγαμε
ύσκολο βράδυ ήταν το χθεσινό για πολλούς κατοίκους των περιοχών που απειλούνται από τις φλόγες. Κάτοικοι έζησαν μια νύχτα κόλαση και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους προκειμένου να μεταφερθούν σε ασφαλή, από τη φωτιά, σημεία. Ανάμεσα σε όσους άφησαν τα σπίτια τους, και η ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου η οποία μάζεψε λίγα πράγματα, και μαζί με την […]
Διαβάστε το στο dete.grΈλενα Ασημακοπούλου: "Αφήσαμε το σπίτι μας και φύγαμε, οι κόποι μιας ζωής σε δυο βαλίτσες"
Η οικογένεια της ηθοποιού ζει στον Άγιο Στέφανο
Διαβάστε το στο patrasevents.grΈλενα Ασημακοπούλου: Αφήσαμε το σπίτι μας και φύγαμε, οι κόποι μιας ζωής σε δυο βαλίτσες
Οι πυρκαγιές που κατακαίνε τη χώρα τις τελευταίες ημέρες έχουν αναγκάσει χιλιάδες συμπολίτες μας να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να γλιτώσουν από την πύρινη λαίλαπα. Ανάμεσα σε αυτούς και η Έλενα Ασημακοπούλου με τον σύζυγό της Μπρούνο Τσιρίλο και την κόρη τους που αναγκάστηκαν να φύγουν από το σπίτι τους για να σωθούν. Το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια […]
The post Έλενα Ασημακοπούλου: Αφήσαμε το σπίτι μας και φύγαμε, οι κόποι μιας ζωής σε δυο βαλίτσες appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr