Φιλίτσα Καλογεράκου: «Μου είπε απροκάλυπτα και επί λέξει… θα μου κάτσεις»
08:06 - 06/08/2021
Για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί μίλησε η Φιλίτσα Καλογεράκου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη […]
The post Φιλίτσα Καλογεράκου: «Μου είπε απροκάλυπτα και επί λέξει… θα μου κάτσεις» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φιλίτσα Καλογεράκου: «Μου είπε απροκάλυπτα και επί λέξει… θα μου κάτσεις» – «Μου κρατούσαν πόρτες κλειστές για χρόνια»
Έχετε αποκαλύψει ότι δεχτήκατε σεξουαλική παρενόχληση και μάλιστα πρόσφατα. Θα μας πείτε λίγο πώς έγιναν τα γεγονότα; Ήθελα να ανεβάσω ένα έργο στο θέατρο και έκανα πολλά επαγγελματικά ραντεβού. Συναντήθηκα με τον εν λόγω κύριο, για να του δώσω να διαβάσει το έργο και μου είπε απροκάλυπτα και επί λέξει “Θα μου κάτσεις, θα ξαναγράψω […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚαλογεράκου: «Μου είπε απροκάλυπτα και επί λέξει… θα μου κάτσεις»
Για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε
δεχτεί μίλησε η Φιλίτσα Καλογεράκου ,
σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό...
Διαβάστε το στο ekriti.grΦιλίτσα Καλογεράκου: «Μου είπε απροκάλυπτα και επί λέξει… θα μου κάτσεις»
«Το πρόβλημα, στη δική μου περίπτωση, δεν ήταν στιγμιαίο. Οι συνέπειες αυτής μου της άρνησης, μου κρατούσαν πόρτες κλειστές για χρόνια», λέει η ηθοποιός
Διαβάστε το στο patrasevents.gr